nic se mi nedaří nahrát ani smazat

Nedaří se mi tu zprovoznit můj web. když jsem všechno vložil ručně protože ftp nefunguje ani jeden co mám tak mi nefungují odkazy. Tak jsem to chtěl všechno smazat pěkně soubor po souboru ale to také nejde. TAK CO SE TO SAKRA DĚJE?!
Funkčnost odkazů není závislá na způsobu vkládání souborů na web. Já se k webu prostřednictvím FTP připojím bez problémů. Odkazy jsou špatně, nastavení FTP je špatně - co jiného k tomu málu sdělených informací říci.
FTP klienti poskytují o své činnosti zápis - log - uveď údaje z neúspěšného logu. Na webu chybí soubor index.html, index.htm nebo index.php.Jeden z těchto souborů nahraj na web. Aby se temto soubor nahrál tak není na webu potřeba nic mazat.Až na webu bude něco k prhlížení tak se někdo může vyjádřit k nefunkční odkazům
- Jiřík -
Problem neni na strane wz.cz ale na tve. Jestli jsi v zivote nenahraval nic na hosting, tak tu plati tato pravidla
- reklama - viz napoveda
- index.htm , index.html , index.php ...

Nefunkcni odkazy
- soubory se zasadne pojmenovavaji MALYMI pismeny a pouzivaji se na ne znaky azAZ09_ . Pouzitim jinych znaku se vystavujes ruznym problemum. (schvalne tady mam i velka pismena, ale s temi moc opatrne)

Hostingy totiz pracuji obvykle v systemu zvanem LINUX, ktery je absolutne odlisny od tveho milovaneho WINDOWS a az tolik, ze dovoluje vsechno. Cili je mozne pojmenovat soubor:
ahoj.gif
AHOJ.GIF
Ahoj.Gif
A jedna se o 3 ruzne soubory!
==> Proto rikam velka pismena radeji ne.

Pouziti mezer je take problematicke:
ahoj mami.gif
se podle HTML pravidel spravne pise do odkazu A HREF:
ahoj%20mami.gif
==> proto rikam, jine znaky nez AZaz09_ radeji ne.
A tady se mi stalo, ze pres wz.cz FTP program mi to neslo smazat. Dokazal jsem to tim zpusobem, ze jsem zmenil naze souboru, pripadne ho presunul, uz nevim.
Nebo pouzij na FTP jiny program.

Jak otestovat funkcnost? Nahrej si tam nejakou jinou funkcni stranku z netu i s odkazy. A pak hledej rozdily.

Dobra literatura o HTLM je www.jakpsatweb.cz , je tam i forum (diskuze)