a co www.tenzor.cz ???????
Pro svý stránky to používám mimo jiné .....
(protože moje stránky mají 500 MB)
mcMacic >> díky, ale když wallpaper, tak v pořádné velikosti ;-)
Jak už jsem říkala, používám Corel, a ten rozhodně nedělá zbytečně velké soubory - většinou 2x menší než takové obyčejné kvalitní IrfanVieW...
btw: umí Adobe optimalizovat barvy v jpg?
I ty největší z wallpaperů 1024x768 mi tu 500KB hranici překročí tak o 10 - 12 KB, a to je pak problém....
4 Freya: Tobě je 16, tak to ještě musíš na vojnu:-D.
Tom >> 500MB?! .....valím zraky....
4 McMagic - Pipni zní dobře, ale 5gb traffic a je to dost pomalý.
Huh, muj multiweb na akademickem serveru vyplnuje quotu 1GB od administratora :-) Neplatim nic, reklama zakazana, CGI, PHP, MySQL povoleno... Kdo me trumfne? :-)
Zdar a doufam, ze se z vas Mira nezblazni...
Puvodni tvurce webzdarma.cz ...
Tome, jaká je URL tvý stránky?
X >> hehehe, jsem holka! ;-)))))
No, mě se to taky vyhne. A ve profesionalizace.
no to jooo... freyo, s tim vykradanim zdroju, to si muzem podat ruce, i kdyz ja uz to ted nedelam. na svym webu sem vsadil na rychlost a jednoduchost a tak uz si kompletne vsechno od pocitadla, pres diskuzi po generator fotogalerie (to je takovej chytrej skript, kterej precte vsechny soubory ve slozce a na strance zobrazi zmenseniny s odkazama na velky obrazky - abych nemusel pokazdy upravovat ty odkazy rucne) pisu sam. ale ta tvoje grafika je fakt bombasticka...nemam slov. ja sem teda nikdy nebyl nakej grafik - koukni se na to sama: http://nirvana.wz.cz/ (at zijou 2 MB :) ). Jen se ted bojim o svoji diskuzi - zaznamy v mysql :(((
http://tom.vlakpage.cz
ale beru z ruznych mist
vlakpage.cz
tenzor.cz
dnsalias.org
to víte to se musí umět.......
As ussualy, nefunguje to v Opeře. No, to je moje chyba, mam používat Explorer.
4 Freya: Adobe umí optimalizovat barvy v *.jpg a celkem dobře, jsou to taky profi programy:)
Dle mě je Corel @!#$!!! Pro klasickýho webdesignera rozhodně stačí Macromedia MX Studio je tam totiž vše! (Dreamweawer, Flash, Fireworks atd...) + Na PHP skripty je dobrej PHPCoder (hezky barevně rozlišuje proměnné atd.)
4All: :)))) já už mám po vojně:)))
donny >> náhodou, ta nirvana vypadá fakt hezky, beze srandy....tak nějak profesionálně... :-) moc hezký!
A tohle v opeře funguje????
http://tom.vlakpage.cz/povoden/foto-metro.htm
Jo vypada to, ze podle vseho na IC.CZ taky nechodi funkce mail. Buhvi co jeste je tam zakazano, ale jak se to dozvedet, kdyz jejich FAQ odpovida na pouhych 5 stupidnich otazek, ze...
To Freya - nechapu na co tak siiiilene velky walpapery. Jestli ti to ale neproleze o 10-12 kb, tak by stacilo jen velmi, VELMI jemne snizit kvalitu (treba jen o 1%) a vlezes se, ne? Jinak by to taky slo resit jako uplod vice souboru a jejich binarni slepeni pomoci PHP na serveru. Jestli se tedy kontroluje velikost souboru jen pri uploadu... ;-)
McMagic >> Corel je kouzelnej, když se s ním časem naučíš a pochopíš jeho tajemné zákonitosti ;-) Já zase nemám ráda Adobe...to máš jedno, každej používá, co mu vyhovuje :-)
MK: je mozny ze jen pri uploadu, ale i wz ma omezeni napriklad na zobrazovani externich obrazku do urcite velikosti a pak te posle do pr*ele...
4 Tom: Tohle v Opeře funguje, sice se neotevírají odkazy, ale to bude místní problém, s tou budoucností metra bych to tak růžově neviděl.
na corel nemam megebajty... kdysi sem mel trojku (tehdy mozna jeste byla aktualni), ale uz hoooodne dlouho sem na to nesahl. delam i web pro jeden gympl, ale ne grafiku, tu ma na starosti nekdo jinej. ja sem rad, ze sem na svuj disk nacpal apache, php, mysql, ftp a mail klienta - a to sou asi tak jediny aplikace (krome IE6 a OE5), ktery pouzivam...
4 Freya: chápu:))) Každýmo co vyhovuje:) Ty Corel já Adobe a Macromedia:)
Tome, chtělo by to u "Vlakové simulátory" screenshoty. Nevim jak vypadá SIMUTRANS a BAHn, jinak TTDLX je super, jestli se o to zajímáš, tak Ti poskytnu tzv. "coo stuff"
Sorry, ale nechapu co vidite tak dokonalyho na grafice Freyo? Vypada to sice dobre, to uznavam, ale ze byste z toho museli usuzovat ze je skvela graficka? /Nic proti, Freyo, jen se mi zda, ze to kluci s tou chvalou trochu prehanej;o)/.
donny: No vyblejt nekomu do prohlizece obrazek vic jak 500 kb se mi zda ponekud zvrhle... Ja mam svy fotky v ruzny kvalite a rozliseni a i v tom nejlepsim si je drzim kolem 100 kb/kus. Originaly scanu si samozrejme drzim doma a ty maj kolem 20 MB/kus.
MK >> ono to je na tom ic.cz s wallpaperama spíš úplně jedno, stejně jsem tam (snad) jenom na pár dní....kdyby ne, dám si ty větší soubory na jinej server, nebo to budu zájemcům mailovat :-D