Problem s prenosom

Zdravim mam jeden problem.Nestava sa mi casto ze by som nieco neviriesil,ale toto fakt neviem.
Pri prenosu cez FTP ci su to uz obrazky alebo text sa mi prenos zrusi ,jednoducho mi to neposle,a ani nezacne.Zaujimave je aj to ze "index"ked ho aktualizujem tak ten mi bez problemov odosle ,ale ine "nove" clanky a obrazky tie mi neposle .
Miesta mam volneho dost"Quotas:using 14920.00 of 50000 KB(29.84%used).

Viete mi poradit ? Je to pre mne velky problem ,lebo potrebujem aktualizovat stranku ,pretoze sa mi moze znizit navstevnost!
Pekne dakuem
kolik zabiraji soubory? 15/50
kolik zabira databaze?
kolik ma soubor, ktery tam chces nahrat? (cetl jsem nekde neco o omezeni velikosti souboru)
jaky ma soubor nazev? (mam zkusenosti, ze FTP wz.cz nejak spatne pracuje s nestandartnimi nazvy mimo znaky AZaz09_ a dost tezce jsem treba mazal soubor s hacky a carky)
peta: jakou ma spojitost obsazeni databaze s prenosem pres FTP ?

hitmanko:
- jakej FTP klient?
- co znamena zrusi se prenos? nejaka chyba ?
peta: jakou spojitost ma omezeni velikosti souboru pres FTP? Pres FTP se da poslat jakakoli velikost, nejvyse vsak maximalni kapacity (50MB). Omezeni, o kterem mluvis, se tyka pouze spravce souboru pres web. Tam je omezeni 2MB.

Jinak viz Mike. Jaka hlaska se zobrazi. Pripoj sem FTP log (ten log ve kterym je "Quotas: . . .").