SPOLUADMINISTRACE

Zdravím všechny lidičky, kteří toto čtou a umí psát v HTML. Hledám další administrátory (redaktory) pro fana-zabava.ic.cz.... Zájemci pište na PolasekF @seznam.cz....
fana-zabava.wz.cz Fatal error :)))

fana-zabava.ic.cz
- cerny drobny text na tmavem - necitelne
- pocitadlo (navstevnika nezajima, ty sledujes navstevnost)
- validace 50 chyb
- siroke logo - v podstate, kdyz chci cokoliv na strance, musim si odrolovat na druhou
Jinak je to dobry, jako redaktor se nehlasim, protoze mne stranka nezaujala.
<HTML>peter-mlich.wz.cz:
- pocitadlo (navstevnika nezajima, ty sledujes navstevnost)
navic prekryva horni menu
- modry text na modrym pozadi, sotva to na 19" prectu (neco vubec) a boli z toho oci

Ale alespon tu sedi rceni "podle sebe soudim tebe"</HTML>
= Richard (moderátor) =
Neboj, na me stranky take dojde, casem. Ale, tys tadeji ve neukazal, protze wz.cz a validita treba take nic moc. Forum take neni resene dobym zpusobem. (nahore v menu se to jmenuje forum, ale pod menu pak Diskuse a kdybych nahodou ted chtel vedet, jestli pisi do HTML nebo PHP, tak nemam sanci to nikde vycist)
2Peta: Nechtel bys nahodou zbrzdit? Nemas poneti o cem tu vubec mluvis a kecas do veci, o kterych vubec nic nevis.
Richard je pouze moderator, nikoli administrator. Takze wz.cz ani toto forum neni jeho zalezitost. Pouze pomaha udrzovat forum v cistote (mazani nepotrebnych prispevku).

BTW: Klidne kritizuj i moje stranky, ale pokud o to nekdo nepozada, tak nekritizuj.
Tomík, ty tvoje stránky ale ... to no, a tam to a jeé je to už snad ani.... a .. no toto. ;-)

Zajímavé, někdo něco chce a někdo, kdo by měl odpovídat na požadavek mu zepsuje stránky. Podivné. A je to tu celkem často.

Pravda, teď jsem udělal úplně to samé. Tož to zksím napravit:

Polášek František:
Warning: file(Etc/Core/Core.ini.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/Core/psIni.php on line 78

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/Core/psIni.php on line 80

Warning: file(Etc//.ini.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/Core/psIni.php on line 78

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/Core/psIni.php on line 80

Warning: main(Lib//ps.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/prepend.php on line 51

Fatal error: main(): Failed opening required 'Lib//ps.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/wz.cz/f/fana-zabava/Lib/prepend.php on line 51

na tomto asi nikdo nebude chtít spolupracovat....
<HTML>peta: nevim jak ty ale ja tov vidim v titulkovem pruhu
Jinak plati to co rikal Tom2</HTML>
= Richard (moderátor) =
Protoze vymenil desing. Drobny text nechal, ale misto cerneho pozadi pouzil svetle.
Jenze zas se dostal do extremu, kdy ma tmavesede pismo na modrosedive. spis bych to nazval nevhodny tenky font, ktery splyva. Podobne jsou na tom bile polozky na presvetlenem pozadi.
Ale perfektni to ma ted u toho stredu. Tam je to citelne, jen obcas je mrnave pismo. Predtim to mel cele necitelne.
jinak ho zlobi ted cestina, ale tak to spravi...

= Tomík (tom.czweb.org) =
Prijde mi dost dulezite, kdyz nekoho lakam na stranky, aby taky nejak vypadali a dalo se na nich psat.

= Marek z Markova (markovo.wz.cz) =
Tak to je to wz.cz , on laka na ic.cz

= Tomík (tom.czweb.org) + Richard (moderátor) =
A propo, kdyz jsme u toho, myslim, ze tema typu "Hledám další administrátory" patri mezi ostatni. A moderator by mohl takove tema odstranit nebo presunout. Kdyz uz se tak do mne navazite.

= Richard (moderátor) =
Jinak, jestli muzu poprosit, dalo by se zaridit, aby autor prispevku byl klikatelny pres JS a fungovalo to podobne jako minibb ja jakpsatweb? Vetsinou reaguji na konkretniho cloveka. Jestli mas nejaky kontakt na admina fora. A jako moderator asi mas.