Nový design - mafiani.xf.cz

Ludia kupil som si domenu www.dondapper.sk bude to prenesene z mafia.xf.cz ,ale chcem sa spytat este ju nemam aktivovanu a chcem vediet ze ci mi k tomu daju nejaku "sablonu"alebo nieco tomu podobne ,alebo sa to zvlast dokupuje ? dik
<HTML>jakou sablonu mas na mysli?</HTML>
ani nemyslim sablonu ,ale taky program na spravovanie vlastneho webu.Pridas do neho clanok a hnes ti ho hodi na web...nevim ako sa tie programy nazyvaju
tak se vyjadruj konkretne.
Mas hosting a chtel by jsi svoji stranku zamontovat do nejakeho Redakcniho sytemu, RS, anglicky CMS. Coz je program.
Pokud bys ho mel delat sam, prace asi na 1-2 mesice programovani, takze muzes uvazit, ze v celku dost cenny. Podle toho, kolik si poptas za 1-2 mesice driny.

Jaky, tak spousta lidi doprucuje PHP-RS, jinak wordpress, tikiwiki, ...
jakpsatweb.cz - forum Redakcni systemy
Muj tip, mno, ja bych ti doporucil svuj, ale ten neni ani zdaleka hotovy. Momentalne resim anketu a o nejakem clankovani jsem vubec neuvazoval. ikdyz je to podobny. to bude spis pro jednoduche weby, co nejjednoduseji.
Jinak jakysi seznam mam na webce, ale to je vicemene jen prehled tech, na ktere jsem se podival bliz a zjistil, ze nejlepe svuj.
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub14
Jo, a to jsem zapomnel zminit, problem ruznych programu je v ruznosti jejich instalace. Takze to muze byt docela obtizne, kdyz sem dojdes s nejakym exotickym a budes chtit poradit s nastavenim, protoze ho nikdo nebude znat a pouzivat.

A tak mne napada, to mafiani, to bude asi vysledek take nejakeho CMS, protoze tam mas treba 20 vnorenych FONT tagu. Coz normalni programatora ani nenapadne :)
Akú farbu písma by ste odporucili na cisto cierne pozadie a aky styl pisma ?
Nevím vůbec bych tam nedával černé pozadí je to pěkněj hnus, jinak se mi se mi tvoje grafika ani moc nelibi no.. kdyz rikas ze je tak dulezita.... obsah tam mozna je.. ale to je asi tak vse