porada

Může mi někdo pomoct z moji strankou je to moje prvni stranka a nak se mi nezdá můžete mi poradit co s tim mam udělat aby to nak vypadalo?
Kdo by chtěl tomu dam aji ICQ

milan-x.wz.cz
treba nejak takto, soubor - ulozit jako - uplne html
http://mracek.hostuju.cz/rs2/

"pomoct S moji strankou"
a) Pokud chces mit mermomoci toho quaka na pozadi, vraz to na pozadi naky tabulky nebo divu, aby se to neskladalo vicekrat vedle sebe, dyz stranku zmensuju.
b) framy ==>> pryc! I me velice pomohla stranka firtspage.wz.cz
c) ten protykajici text v menu je docela desnej
d) co je todle? <div class="footer"><span></span></div></span></div></span></div> nějak tam nemuzu najit css
d) napriklad motorky: ty obrazky se nacitaj fakt dlouho... a to mam 2mbit ==>> miniatury
c) co dela ten bilej pruh mezi menu a obsahem?

predpokladam, ze si asi zacatecnik, tak bych doporucit stranku udelat tabulkou - lepsi nez framy. jinak delat stranky je mravenci prace :) tak s chuti do toho :)
Máš pravdu jsem začátečnik to je moje první stránka takže se nediv že vypadá jak vypadá ale jinak dik za pomoc
= Mike (djchemo.wz.cz) =
"delat stranky je mravenci prace"
Pro zajimavost, obsah a ten desing jsem podle JPG a DOC udelal asi za 4 hodiny, presne podle podkladu zadavatele (http://mracek.hostuju.cz/rs2/).
Chci jen rici, ze se to da urcitymi zpusoby udelat celkem rychle bez vetsi piplacky. A mam to vsazeny v CMS, kde jsem teda musel zabudovat FCK editor HTML, ktery je tam podle mne jen na prekazku.
jak jsi udělal na webu:peter-mlich.wz.cz ty mráčky?
Obrazek - CSS - pruhledny
jakpsatweb.cz - Zdokonaleni odkazu
jakpsatweb.cz - CSS - a:hover
zmenou CSS muzes kompletne zmenit stranku, treba ty odkazy.
To Peta: tak ty seš taky magnát :o) No vytvořit nějakou tu šablonu zas tak hrozný není, já měl ale na mysli třeba to finální ladění. Dyž vezmu v potaz, že opera a ff zobrazují stránky zhruba stejně (dobře) a ie úplně jinak (špatně), tak vyladit stránky aspoň pro tyhle 3 základní prohlížeče je fakt mravenčí práce :)
Jak uz jsem psal, vzhled a obsah tam te stranky asi 4 hodiny (nejviz zabrala uprava grafiky, pak prepisovani a nakonec sablona). Zobrazuje se to podle mne stejne ve vsech jmenovanych prohlizecich.
Ale obcas to zalezi od stranky, kdyz si nekdo vymysli neco extra to vyladit, to zas jo :)
jak mám na své stránky nahrát soubory větší než 2MB co to je přes ten ftp?,poraďte mi pls mam hotové stránky ae nemohl bych tam mít své hry ke stažení:(
denis: faq.webzdarma.cz a pro priste se napred hleda a pak se pta a to ve vlakne, kde se dana problematika resi, pokud takove neni, tak se zalozi
Ahoj prosím..Umím jen grafiku a netuším jak mám to html no spíš kam ho mám vložit..Prosím poraďte ;)
<HTML>Když si dokázal/a najít toto několik let staré téma, tak jistě zvládneš najít i téma řešící odpověď na tvou otázku. A je jich tu opravdu hodně. Kdo hledá, najde (zkus i sekci podpora v menu). Zamykám.
<style>form{display:none;}</style></HTML>