Referendum - Smazat/Nemazat

Smazat

Pozn. : ti, co nezálohují, ať jdou do pr.
Nemazat!!!! Jsou věci, co zálohovat prostě nejdou!
Mě je to fu(c)k ! Klidně Smazat a klidně nemazat ! Já an sitech nic nemám o co nemůžu přijít !
ja sice zalohovano mam, ale je hodne neprijemny uploadovat znova vic jak 37 MB dat pres modem. jo jasne, mam pristup i k 256 kbps, ale musel bych to tahat pres pul prahy po disketach, protoze mi nejde vypalovacka...

NEMAZAT!

by the way... mysql zalohovany nema asi nikdo a treba me by to sakra mrzelo...
O MySQL jsme nepříšli, přihlaš se přes PHPMyAdmina a dumpni si to.
stránky mám zálohovaný,ale fotogalerie ne (jen puvodni nezmenšene neupravene fotky) ale pokud by to pomohlo k obnoveni "puvodniho" stavu [50mb..]
tak říkám SMAZAT ..:)
Osobně jsem pro smazat, jelikož mám zálohu z 19.11.2002 což sice zachrání většinu dat, ale poslední 3 dny aktualizace nezachráním, což není tak hrozné:)

Takže jsem pro SMAZAT!!!!
NEMAZAT!NEMAZAT!NEMAZAT!NEMAZAT!NEMAZAT!NEMAZAT!NEMAZAT!
NENENENENENENE!!!

Doma to sice mam, ale odmitam to tam znovu vsechńo tahat po telefonu a tuplem fotogalerii. Sakra lidi, to nemuzete chvilu vydrzet nez to rozchodi!!! Snazte se taky trochu myslet na druhy a ne jen na sebe!!!!!!

NEMAZAT!!!

Díky
Jak jsem řek, mě je to jedno ! A aspoň udělám konečně update mých stránek ! Já nikam nespěchám !
SMAZAT!!! od čeho sou zalohy že? :)))
Hele jde o to že se může něco stát a člověk si to zapomene zálohovat ! Třeba jsme udělal formát a vůbec se mi nechtělo ty stránky házet z WZ spátky na Disk ale nakonec jsem se k tomu dostal a udělal to ! Takže jsem málem mohl mýt taky po stránkách ! Takže to nemusí bejt vina toho člověka ! V podtsatě to není vina nikoho !
To, že je někdo línej zálohovat, myslím jeho VINA JE.
Proboha nemazat... Mame tady forum a to nezalohuju...
A pak je tu naprkna.web, ktery jsem nechal nejakou dobu bez dozoru a tak nemam zalohovane uzivatele... to by byl prusvih...
To sice je no ale kdyby se mi to stalo tak budˇiž ! Aspoň se nebudu nudit když to nepůjde a mezitím než to zprovozněj tak udělám nový ne ?!
nejde o zalohovani ale o to, ze spousta uzivatelu (nemyslim jen sebe) bude muset desitky mega uploadovat znovu. Lidi, copak to nechapete???
Ne aby Vás lidi napadlo to smáznout- zálohované to sice mám , ale asi bych ztratil nervy, kdybych měl všecko zase přecucnout přes telefon.
I když mě to už sejří , tak si radši počkám....
SMAZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Jasně že smazat!!!!
Kdo si to nezálohoval jeho blbost.
nemazat :)
NEMAZAT,NEMAZAT,NEMAZAT........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smazat
tak musis premyslet, jak velkou pro tebe maji cenu...
Nezalezi na zaloze, ale na tom, kdo tady stale specha......Proc ? Je cas, klidek, jezisi marja....Jen at to v klidu spravej a muze to jit i bez zbytecneho mazani......treba i tyden.....