Ulozene formulare

Kdyz pouzivam casto stejny formular, tak si prohlizec pamatuje vyplnene polozky a pak je tam nabizi malym sedym okynkem. Nevite nekdo, jak tomu muzu jako tvurce stranek zamezit? Mam namysli toto: http://strelka.unas.cz/html/temp/formulare.png . Diky za kazdou radu.
pokud si je pamatuje prohlizec, pak je to funkce prohlizece, a to jako tvurce stranek nijak neovlivnis
Ale jo, jde to lecjaks. Mám několik nápadů, všechny netestované. Třeba tak, že budeš nějak (náhodně,popořadě,nebo jakkoliv jinak) generovat atributy name toho políčka/políček - pokud vím, prohlížeče si ty vyplněné hodnoty pamatují právě podle toho name.
Celkem vim jak bych to dělal, na piožádání se rozepíšu víc (ale pokud umíš php nebo javascript, tak asi neni problém)
Tuším že v HTML je něco jako autocomplete = on/off, ale netuším, co na to prohlížeče...
Diky moc.

R.U.R.: Tohle me napadlo taky, ale je to trochu neprakticke. Musel bych soucasne poslat napr. unixtime a na konec kazdeho nazvu inputu jej pridat.

Tom: Diky moc. Zjistil jsem, ze parametr autocomplete="off" skutecne funguje (FF i MSIE), akorat neni validni, coz mi lehce vadi.

Uvidim, co nakonec pouziju, kdyztak jeste poreferuju.
Jeste jednou diky.
<HTML>http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=4&topic=5550</HTML>
Diky.

Nakonec jsem to vyresil validni cestou (tj. validni HTML i JS). Posilam s formularem hidden input, v nemz mam unixovy cas. Ten take pridavam za kazdy nazev inputu. Pokazde tedy vlastne jde o jiny formular.

Jen je trochu blbe, ze si AUTOCOMPLETE system prohlizecu pamatuje kazdy formular znovu. Hold si budeme muset pockat, az bude AUTOCOMPLETE validni...
Koukám že validita začíná být "IN". Nevím, no. Co když někdo používá nástroje na automatické vyplňování formulářů (něco jako ta Gůglišta)?
Bude ochuzen o možnost jednoduše vyplnit alespoň část formuláře.
Já osobně bych teda radši volil tu "řízenou nevaliditu", ale což, proti gustu ...
Tom: no tady jde právě o to, VYPNOUT to automatické doplňování. zřejmě k tomu má autor dobrý důvod
tohe: jo, taklhle nějak bych to taky dělal
Já nevím, přece jenom je pomoc při doplňování údajů věc uživatele, tak bych to nechal na uživatele. Ale jak povídá tom. Kdo chce kam....
Jde o to, že na všechny položky formuláře používám z jistých složitých důvodů našeptávač (něco jako mají na http://www.mapy.cz/ ). Když nechám autocomplete zapnutý, tak překryje mnou vytvořenou nabídku.
Marek: Věc uživatele to sice je, ale nemůžu po něm chtít, aby si to kvůli jednomu mému formuláři vypnul.