Kritika www.zbynekdrda.xf.cz

Mohl by mi prosím vás někdo ohodnotit tyto stránky...předem děkuji budu vám moc vděčná
Co to? Pamatuju si, že už sem se na tvůj web díval z jinýho vlákna (něco o mp3) ale tohle je něco úplně jinýho... Proč si to proboha předělala do rámů? Eh?
do rámú jsem to předěla protože to tak měla kamarádka na svých stránkách..www.padmaragadrizai.wz.cz a zalíbylo se mi to...proč nelíbí se ti to ?:((
Jů, Zbynďa! Huh ... jak já ho nemusim!
1) Rámy - no FUJ! To, že kamarádka používá rámy snad neznamená, že musíš taky, nebo jo?
2) generátor: M$ FrontPage.
Takže to nemá cenu dál komentovat ... ;)

BTW: gůgl na dotaz Zbyňěk Drda vrátí asi 353 000 stránek. Proč si myslíš, že lidi budou chodit zrovna k tobě?
a co je na MS frontpage spatneho?
>> Romana: to předtím bylo 10x lepší.
>> Stránky tvé kamardákdy:

a) proc tam má toto? <!-- saved from url=(0040)http://www.bohemia-acro.com/Austr_hl.htm --> Já to vím, ale víš to ty, a ví to ona?
b) Má tam skoro půmegovej obrázek - zle se mi to načítá... :(

>> Romana: nechávej se inspirovat "kvalitníma webama" nic proti tvý kamošce, ale prostě sou i lepší stránky. Ramy == zlo. Web bez rámů == dobro, chápeš?

>> Tom: v tom posledním bodě s tebou musím ale nesouhlasit - proč si neudělat fanouškovský stránky? Ta návštěvost bude asi nic moc, pozice ve vyhledávačích téměr nulová... ale... proč ne? ;-)
no nemá to tam proto, že to zkopírovala od jinud a potom použila na svoje stránky?
Neříkám, že je ten web zkopírovanej... Ale tohle dělá Internet explorer, když ukádáš stránku - a jelikož sou to docela rozdílný weby, tak udělala pravděpodobně pouze to, že si web uložila, čuměla do kódu, ten pak smazala a napsala si vlastní. Ale není to moc košer, tam něco takovýho mít. Řekni ji, ať to smaže ;-)

PS.: frontpage == zlo, poznámkovej blok == neutrální, pspad.com == dobro
;-)
no ja sem pspad mela,akorat se mi v nem hur vyznavalo nez ve frontpage..tohle sou moje 1. stranky a ucila jsem se to vsechno...priste to zkusim v pspadu
mike: já proti fan stránkám nic nemám, já jsem se jenom snažil naznačit, že pokud návštěvnkům nenabídneš nic, čím by jsi předhonil konkurenci (dost velkou konkurenci), tak holt půjdou jinam. Ve zkratce: je to i o OBSAHU!

BTW: frontpage == zlo, Word == ultrazlo :)

Jinak s tou poznámkou od IE: v podstatě vadí jenom šťouralům, kteří koukají do zdrojových kódů =)