Kritika stranky, problem nacitani v Exploreru.

www.bohemianartgallery.com/home_page.html


Primarne pisu kvuli nacitani stranky v Exploreru, ktere je nechutne pomale. Pri nahravani se to vzdycky zasekne na poslednim objektu - 1 item remaining.

Ve Firefoxu to tak hrozne neni, ale vykon taky nic moc. Cim to je? Nemyslim, ze bych mel na webu nejak moc objektu, take obrazky zabiraji malo.

Je to hostovane na Yahoo, muze byt problem v tom?

Jinak uvitam konstruktivni kritiku cehokoliv na zelpseni. Chybi tam jeste uvodni stranka intex.html, kterou jsem tam schvalne nevlozil, protoze web neni jeste hotovy. Neni to jeste uplne dodelane, premyslim ze bych predelal cesty podle mod_rewrite, ale na Yahoo to pravdepodobne nejde.

Diky
Uz mozna vim proc to je, ale nevim co s tim. Ty individua na Yahoo mi na konec stranky pridali nasledujici kod. Neni primarne v souboru, prida se to tam az behem nacitani stranky. Co sakra s tim?

<!-- text below generated by server. PLEASE REMOVE --><!-- Counter/Statistics data collection code --><script language="JavaScript" src="http://hostingprod.com/js_source/geov2.js"></script><script language="javascript">geovisit();</script><noscript><img src="http://visit.webhosting.yahoo.com/visit.gif?us1170367173" alt="setstats" border="0" width="1" height="1"></noscript>
<IMG SRC="http://geo.yahoo.com/serv?s=76001405&t=1170367173&f=p10w1" ALT=1 WIDTH=1 HEIGHT=1>
Tak tim kodem pro statistiky to neni, je to necim jinym...