Zhodnocení stránek ve Flashi

Včera jsem dodělal pro kamoše první prezentaci ve Flashi, tak vás prosím o vaše názory.
Dole je ještě odkaz na přepnutí na statické stránky, ale na tom ještě dělám, spíše mi jde o tu animaci.
Odkaz je www.autoporadna.kvalitne.cz
Díky
<HTML>První, čeho jsem si všimla bylo, že při najetí myší v menu na nějaký odkaz se nic nestane. Musím se snažit, abych na odkaz najela (t.j. posunout myš kousek nahoru nebo dolů), což mě osobně by od dalšího prohlížení této animace odradilo.
Taky bych asi vybrala jinou barvu na hover než žlutou a obarvila bych nadpisy jednotlivých "podstránek". Žlutá v hoveru u Vypnutí/zapnutí animace se tam hodí, v tom menu mi až tak neladí.
Možná bych zmenšila velikost písma v menu.</HTML>
Nohm fekt je pravda ze ti treba tlacitka poriadne dorobit a mozno aj zdynamicnit... ja som tiez zacal nedavno z flashom a udelal som toto ako pracu ktoru budem moc pouzit ako prakticku maturitu... http://www.darnus.wz.cz/
S tim menu je to fakt, zapracuju na tom.
Darnus: jak si vytvarel ty tlacitka jako button nebo animaci.
Dik
Vytvral som ich samozrejme ako animaciu... ako button by sa to urcite nedalo.. iba ak ako neviditelne tlacitko nachadzajuce sa pred animaciou ktore sa na nu odkazuje..
Zkoušel jsem jinou barvy, místo té žluté, ale jiné barvy se mi v tom zanikali. Menu jsem zatím zpravil tak, že jde na odkazy kliknout všude. Už sem začal pracovat na animovaných tlačítkách, ale musím ještě přijít na to, jak vždy danou funkci zaktivnit.

Dík zatím za připomínky, budu to vychytávat.
Mno nevim, moc se mi to nelibi... :-(
Abych pravdu řekl, tak na tohle mi Flash připadá dost zbytečný. Kdyby to mělo aspoň nějakou pořádnou grafiku a animace, tak bych to bral, ale takhle by mi na to spíš sedělo (x)HTML.
Je jasný, že to jde řešit i jinak, ale chtěl jsem si vyzkoušet, jak se dělají stránky ve Flashi.
Věc je ta, že se mi animace načte na začátku celá a potom už se nic další nenačítá. Je jasný, že to jde i jinak, ale pokud bych to vyjíždění měl (x)html, tak by se mi každá stánka chvíli načítala.
Co byste doporučili na oživení, kromě menu, na tom už postupně pracuju.
Dik