nejdou mi správně nahrát stránky!

stránky mám udělaný v programu Microsoft PowerPoint.Mám to uložený na disku jako stránky www.Na webzdarma sem se v poho zaregistroval.Snažim se ale ty své stránky dát na svoji adresu přes administraci tady na a prostě to nejde.Nahrál sem tam soubor index.html.To je všechno co šlo.Teď kdyz tam nahraju svoje stránky tak stejně po zadání mé adresy se tam objeví jen reklama a nic jinýho.Budu rád za radu.
Pokud ti nefunguje Správce souborů (v Administraci), budeš muset použít FTP (http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp).
třeba to jen do toho správce souborů špatně dávám.co tam všechno mam nahrát když ty stránky mám udělaný v PawerPointu?na disku mám ty stránky a ještě ke každý složku souborů k tý stránce.
Power Point NENÍ vhodný na tvorbu stránek - generuje příšerné kódy, které v různých prohlížečích mohou chovat naprosto divně.

Na server musíš přenést všechny soubory, které chceš ukazovat. Tedy hlavně HTML soubory a obrázky. Důležité je i zachovat systém adresářů.
tak sem zkoušel dát tam ty své stránky přes total commander a stejně to nejde.dal sem tam upně vše..ty mé stránky i ty soubory co k nim mam.stejně se mi po zadaní adresy objeví jen reklama a stránky ne...nemůže to bejt tim,že je mam dělany v tom PawerPointu?
no tim by to taky mohlo byt, ale neni. je to totiz v tom, ze v indexu nic jinyho nez reklama neni, takze se tam ani nemuze nic jinyho zobrazovat.
no.to si mi tedy moc neporadil
co by si mi poradil...mam udělaný stránky v PawerPointu..Mám Total Commander.V něm sem se připojil na FTP server..přetáhl sem své stránky a složky co knim sou na server a stejně se mi na adrese co pak zadám nic neobjeví
po zadani tve adresy v prohlizeci, pokud nezadas konkretni soubor (takze devastation.webzdarma.cz), posle server prohlizeci soubor index.html nebo index.htm nebo index.php (podle toho, kterej tam je, poradi hledani techto souboru je nastaveno na serveru, ale z hlavy to nevim). a ty v tom souboru mas jenom reklamu a nic jinyho. takze nic jinyho nez reklama se ti ani nemuze zobrazit. proste musis do toho souboru dat neco vic nez jenom reklamu (tu tam navic za tebe pridal robot)
showdir.php

<?php
$dir = isset($_GET["dir"])?urldecode($_GET["dir"]):".";
$dirhandle = opendir($dir);
$dirs = array();
$files = array();
while ($rec = readdir($dirhandle))
{
if ($rec!=="")
{
if (!is_dir($dir."/".$rec)) {$files[] = $rec;}
else {$dirs[] = $rec;}
}
}
closedir($dirhandle);
sort($dirs);
sort($files);
$t ="<b>dirs</b>"; foreach ($dirs as $key => $value) {$t.="<br><a href=\"showdir.php?dir=".urlencode($dir."/".$value)."\">$value</a>";}
$t.="<hr><b>files</b>"; foreach ($files as $key => $value) {$t.="<br>$value";}
echo $t;
?>

soubor si nahrej a pak si prohledni
http://devastation.webzdarma.cz/showdir.php
jake tam mas soubory a viz Tonik (tonik.webz.cz) , zda tam mas index.htm
Hlavne jde o to, ze s timto si je muzeme prohlednout i my. Tezko ti muzeme rici neco urcite, kdyz nevidime do toho, co tam mas nahrane.
tak se mi podařilo tam nahrát úvodní stránku.Ta se mi tam objeví po zadání adresy...když dám ale vstup tak mě to vyhodí pryč a píše to,že soubor nebyl nalezen.Přitom sem tam ty další stránky na server taky nahrával menu a pod.možná se mohlo stát,že tam ty další stránky dávám blbě
<HTML>Odkaz Vstup vede na soubor menu.ppt. Měl by ale vést na nějakou html stránku.
Doporučuju ti stránky předělat v něčem normálním, třeba NVU. Protože já ve FF stále vidím jen bílou stránku s reklamou (i když ve zdrojáku je už vidět i nějaký další "kód") a v IE se mi neustále otvírá nějaké otravné popup okno.</HTML>
Odkazuješ na soubor menu.ppt.

1. .ppt není html soubor, který se ti zobrazí na webu. Navíc ho tam ani nemáš nahraný. Jinak by nevysločila 404ka.

2. Ta tvoje úvodní stránka funguje tak akorát v IE.

3. Zahoď Power point a stánhi si zdarma NVU: http://www.czilla.cz/produkty/nvu/
křimy (devastation.webzdarma.cz)
urn:schemas-microsoft-com:vml
xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office"
xmlns:p="urn:schemas-microsoft-com:office:powerpoint"
prepni si laskave powerpoint ze schematu VML na HTML
<HTML>>>prepni si laskave powerpoint ze schematu VML na HTML
Já myslím, že mnohem lepší bude, když přestane powerpoint používat na tvorbu stránek...</HTML>
Tak to tady sleduju a mam ten samí problem, akorát že jsem si vytvořil stránky v microsoft publisher, může to být tak tím? Mě se totiž zobrazuje pouze index.html :-(
Ono celkově co stvořil MS stojí za ho ...
... uby :)

Zkus třeba NVU, nebo pokud si troufáš na "pořádný" stránky, tak jakpsatweb.cz a PSPad ;)
Mě by jenom zajímalo, jestli pánové z MS postupují např. v jídle stejně jako při "generování" svých nesmyslů. Čili jestli si 1 hamburger rozdělí na 2500 částí, ty rozmístí po celém dostupném prostoru a pak hledají algoritmus, jak to relativně bez následků (např. pádu přes židli nebo modrou smrt hlady) sníst. Obávám se, že i přes veškerou optimalizaci by na konzumaci spotřebovali víc energie, než by jim byl schopnej hamburger poskytnout. Jediným řešením by zřejmě bylo vyrábět stálě kaloričtější poživatiny... :o))
kdyz nahraju soubory do administrace tak je nevidím potom na webu...pls poradte.... na e-mail svacan@atlas.cz
No tak jsem si ztáhl NVU a je to dost divný prg. Je fakt že Microsoft office je asi nic moc, ale v NVU se moc nevyznám, spíš hledám ty funkce, co má právě publisher, nevíte kde stáhnout jednoduchý návod na NVU? dík!
Zeptej se těch, co to používají: http://forum.czilla.cz/viewforum.php?f=27