Problem s FTP

zdar. mam maly problem. proc mi nejde nic skopirovat do koronoveho adresare. pres FTP mi tam jde vzdy poslat jen cely adresar. pouzivam IF FTP clirnt
prasatko (hob.xf.cz)
co ti pise log FTP programu? treba, ze jsi prekrocil limit 50MB? nebo co?

Jinak, kdyz tak koukam na http://hob.xf.cz/ , zkus neco jako
http://peter-mlich.wz.cz/rs2/index.php?www=0&page=3
- soubor - ulozit jako - uplna html
- zobrazit - zdrojovy kod
Protoze treba menu mas obrazkove. To by ani tak neva, kdyby kazdy ten obrazek nemel 30k. Na inetu si obvykle nemuzes dovolit prekrocit 40k. Vyjimka je komercni stranka, kde to proste jinak nejde a ma tam treba 100k obrazku (http://buletin.cz/) s tm jsem proste vic udelat nemohl... Kazda ta zalozka je asi 2-3k a je jich tam takovych 12. Plus talsi obrazky, treba dole mobily.
FTP přes Total Comander

Total Commander je klasický souborový manažer (takové dva modré panely). Umí krásně pracovat s FTP. V nabídce má síť > FTP > Připojit ftp >nový ftp> připojit se. Do aktivního panelu si po zadání adresy, hesla a jména načte obsah adresáře na vzdáleném serveru. Dá se s tím potom normálně pracovat jako by to byl místní disk, snad jen že je to pomalejší a některé věci jsou chráněné. Optimální volba, pokud publikujete často a chcete to dělat jednoduše.
www.rudolf-koubek.wz.cz:
a co my chudáci linuxáci? Mi FTP používat nemůžeme, když nám tady Total Commander nejde? =D
Vy linuxaci si muzete nainstalovat utilitu VINE nebo jka se to jmenuje a spustite si i windousovske programy... jednou sem to zkousel a rozjel sem i adobe photoshop :)
Presneji: http://www.root.cz/clanky/seznamte-se-s-wine/ ;)
Rellik: nebo se přestaneme drbat pravou rukou za levým uchem (wine a nesmyslná emulace něčeho, co nepotřebujeme) a použijeme nativního ftp klienta - třeba gftp nebo kftpgrabber. Konzolistovi postačí i ftp řádka nebo mc.
Rellik (firstpage.wz.cz): to mě zase nesmíš brát tak vážně, já jsem i chtěl jenom trošku "rejpnout" (protože jsme na TC alergickej).
Jinak viz Non_E: proč emulovat to, co je pro Linux místy lepší než pro Win?
Já osobně dávám přednost univerzálnímu FTP klientovi běžícímu na Win i na Linuxu: FireFTP (ale jen s FireFoxem)

BTW: přes Wine se dá nainstalovat i MS IE7 a spustit MS Office12 - odzkoušeno, ale celkem k ničemu ;)