přidání fotogalerie

jen malý dotaz ohledně fotogalerie.vytvořila jsem si galerii v programu FotoAlbum.jak mám hotové album nahrát na stránky?musím na stránky nahrát i jednotlivé fotografie,které jsou obsažené v albu?
jestli je to fotoalbum z http://pantofle.wz.cz/ tak na web nahraješ vše co program vytvoří ve složce, která je označená jako Výstupní adresář. A protože tak je celé html jeden soubor tak by bylo dobré umístit to na webu do samostatného adresáře
děkuju.tak jsem vytvořila adresář "fotky" a nahrála tam všechno co mi vytvořil program FotoAlbum,ale...u některých náhledů se ukáže pouze políčko s křížkem (http://www.myferrets.wz.cz/foto/index.html) ,ale po kliknutí na něj se zobrazí normálně foto,co s tím?
Pokud vytvořená galerie funguje na lokálním disku tak bych problém hledal v tom, že se na web nepřenesly všechny soubory.
První soubor, který se nezobrazuje je:
http://www.myferrets.wz.cz/foto/sm_vystava 012.jpg, tak bych se podíval jestli je na webu nebo bych ho tam znova nahrál. Pokud se ukáže tak bych tam přehlál nahrál všechny chybějící nebo aby to bylo jednodušší nakopíroval bych tam znovat všechny soubory, které začínají sm_ a sledoval jestli jejich přenos na server proběhl úspěšně. Často se stává, že připojení k FTP serveru rozpadne (např. hláška Přenos selhal)
A kromě toho, že tam chybí soubory s náhledy bych řekl, že tam chybí i velké obrázky např.: http://www.myferrets.wz.cz/foto/ZG1C8153.jpg aněkteré obrázky, jako třeba: http://www.myferrets.wz.cz/foto/ZG1C8161.jpg jsou nahrané jen částečně.