Hudba na pozadí

Ahojky, rád bych se dozvěděl, jak dát do pozadí webu music ale tak, aby to hrálo dokola-časová smyčka- děkuju...
A studuj: http://www.jakpsatweb.cz/zvuky.html
Ale najprv si budes musiet zohnat dajaki konverter do wma alebo mid
www.stahuj.cz tam najdes 30 dnove verzie co bohato stacia na skonvertovanie tej hudby...
Ale nechaj si ju prehrat iba 1-na stranke
No být tebou tak to vůbec nepoužívám, uživatelé většinou nemájí zájem o to aby jim do jejich death metal mptrojek začala pískat nějaká midi harmonika.

Krom toho to má ošemetnou podporu třeba takový bgsound vůbec nešel ve firefoxu (nevím jak nová verze) muselo se to řešit přes ebed a k tomu ještě si u sebe ručně nastavit přehrávač (např quicktime..)

Takže pokud to tam smrtelně nutně nepotřebuješ tak to tam nedávej :)
muco: Yuhů píše jen o midi, wav a au. Jak jsi přišel na wma? nebyl by podle užití lepší flac, vorbis nebo musepack? A mp3 má zase každý, nebyla by s tím práce.

Ne, konec srandy, pokud nejsi hudební skladatel, tak o přehrávání hudby radši ani neuvažuj. Pokud na přehrání zvuků trváš (a 99% uživatelů kvůli tomu tvůj web ihned opustí), tak se neřiď nesmyslnými doporučeními ala wma a přečti si ten jakpsatweb.cz/zvuky.html .
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub11
melody player

Problem zvuku je prosty, prehravac.
Nejlepsi je pouzit FLASHove prehravace. Ty jedou temer vsude.
Nebo je mozne pouzit windows media player, viz ten muj script. Problem je ale v tom, ze Opera nesnasi typ souboru a FF nesnasi, kdyz mu typ nezadas. Nebo naopak, uz nevim.

A uplne nejlepsi je zvuk do stranky nedavat. Zvuk ma smysl jedine u prezentace, ktera muze byt treba na CD. A tam si vystacis obvykle s flash.
Ve strance to ma vyznam jedine a pouze, pokud chces prehrat nejaky soubor. A to obvykle soubor stahnes a spusti se prehravac. Cili ani tam netreba nic, krom uzivatele, ktery vi, jak si co prehraje.