Rozletěná reklama wz.

Dobrý den,
u reklamy, kterou mám umístěnou dole na stránce www.elektronika.xf.cz/motorky se mi rozletí ta levá nudle s nápisem Sponzor Webzdarma. Prosím pomozte, jelikož mi to na stánce www.elektronika.xf.cz/ jede normálně.

Děkuji
příčina může být asi jen jediná - nějaká globální definice v css, která ovlivní i obrázek v kodu banneru - pravděpodobně nějaký margin / padding pro img, table td, td img, a img nebo něco takového. bude to něco, co v hlavním css nemáš, a načítáš to jen na zmíněné stránce.
Díval jsem se do CSS, a nic špatného jsem tam nenašel.
Prosím, pomozte mi někdo!
<HTML>Koukám na elektronika.xf.cz/motorky a reklamu vidím úplně normálně, žádné rozhození. Až na tlustší rámeček vypadá stejně jako na elektronika.xf.cz.</HTML>
já to měl v Opeře rozhozený...
teď se tam ale koukám, a všecho je OK. reklama vypadá, tak jak má. asi si tam měl bubáka, který se nás lekl a raděj hodil nohy na ramena ;-)
Já jsem to zkusil v Opeře, Firefoxu, v IE, mazal jsem cookies, historii, dočasné soubory, a furt to tam mám.
Zajímavé je, že když smažu styl kostra.css, tak to jede, ale když z něho postupně mažu text, tak to tam furt je rozhozené. Prosím, nahlédněte někdo na ten styl css, zde je cesta:
www.elektronika.xf.cz/motorky/data/stylesheet/kostra.css
zkus odmazat:

a:link { height: 26px; }
Díky! Už to jede!
Nebylo to přímo tím, ale tímto jsi mě navedl k tomu, že musím u odkazu nastavit třídu nebo identifikátor, neboť jsem to měl zadané pro všechny odkazy. Nyní to mám zadané jen pro levé menu a tím pádem mi to jede.


Děkuji ti!