obrázky a hudba

Zdravim dal sem si do spravce souboru vsecko co mam ale na strankach se mi nezobrazujou obrazky a nejde hudba.Mam to vsecko na flashce prosim poradte dekuju
faq.webzdarma.cz
zkus předělat titulek stránky, potom by to mohlo jít
Lukyn (hst.xf.cz)
jakpsatweb.cz - Nezobrazujici obrazky
wz.cz - Podpora - a mel by to byt jeden z castych problemu (faq casto kladene otazky)
Nazdárek ,našel by se tady někdo ochotný,který by mi pomohl s malým problémem?Potřeboval bych nějaký výstižný návod - ( "spíše asi jako pro debila" ) - , jak si můžu přidat mp3 na své stránky.Podmínky jsem četl a musím říct , že se skutečně jedná o mou vlastní tvorbu, takže by to adminům němělo moc vadit...lámu si s tím hlavu už druhý den a jelikož jsem to nikdy nepotřeboval ,tak v tom trochu zaostávám .......všem díky moc....
http://www.jakpsatweb.cz/zvuky.html
newyjádřl jsem se přesně....tím "přidáním" jsem měl na mysly odkaz na download oněch mp3.....v html neumím zadat tag ,který by celou akci dokončil ,a návíc mě wz v chybové zprávě 404 odkazuje na " zadání správné cesty k souboru . Newím co tím myslí,jestli tu cestu k souboru u mě ny discu , nebo tu ,která k němu vede ve spávci souborů v dministraci
http://www.jakpsatweb.cz/odkazy-html.html
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=odkazy1
zadávat odkazy mi jde - s tím problém nemám , ale newím jak se mám odkázat na to mp3, když už jí mám ve správci souborů?
wikman (pektk.wz.cz)
viz ZBI
http://www.jakpsatweb.cz/odkazy-html.html
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=odkazy1\

zkus to popsat konkretne?
- mas problem ten, ze kdyz das odkaz na aaa.jpg, tak se to stahuje, at je to aaa.jpg typu MP3 nebo ne a aaa.mp3 uz ne?
- a nemas problem mala velka pismena? Vis, linux, dokonaly system, rozlisuje velikost pismen, viz
jakpsatweb - nezobrazuji se mi obrazky
- tez muze byt nastavene blokovani MP3, protoze wz.cz nelegalni veci nepodporuje?

jinak viz wz.cz - Podpora. Tam je popis nejcastejsich problemu se vsim moznym.
<a href="adresar/pisnicka.mp3">odkaz na mp3</a>
: peta> no asi jsem tě dobře nepochopil s tím "aaa" :D....ale nicméně ,když tam jsou fotky, tak by logicky neměl být problém s MP3,ne?
a Linuxy nepoužívém, mám winXPprof....
:Tonik>

no jasně ,ale jaký tam mám dát adrsář , ten co je u mě v počítači,nebo tenhle....- tenhle se mi ukázal ve správci souborů na příslušné mp3...:
URL: javascript:selectEntry("get","acitrack%20001%202%20VERZE.mp3","filename29","-rw-rw-r--","delfile")
>> a Linuxy nepoužívém, mám winXPprof....
to je jaksi uplne jedno, protoze zalezi na tom, co je na serveru ;-)

>> jaký tam mám dát adrsář , ten co je u mě v počítači,nebo tenhle
no premyslej: jak se asi dostaneme na mp3, ktery jsou v nejakym adresari u tebe v pocitaci? zeby nijak? no jo, spravne, nijak. jsi rikal, ze umis delat odkazy, tak jsem myslel, ze je ti jasna takova zakladni vec.
tonik>

no jak to mi bylo hned jasné , ale newím ,jak se na to mám odkázat,kdybych znal tu adresu ,tak by mi to jelo......

a co takhle, kdyby jsi si chtěl dát skladbu na str ty,tak to uděláš tak jak jsi to popsal nahoře?- nebo jek se odkážeš ,na to umístění ve správci souborů?
no proste zadam tu cestu tak, aby odpovidala umisteni souboru na serveru - to znamena kam jsem to nahral, to napisu do odkazu

to vypada, ze nechapes zakladni princip. spravce je program, kterym nahravas soubory na server. neexistuje zadny umisteni ve spravci, soubory nejsou ve spravci, soubory jsou na disku serveru. tam, kam je nahrajes, tam jsou. neexistuje zadny "soubory jsem nahral do ftp" nebo "mam soubor ve spravci", soubory se nahravaji na server. mezi tim, co vidis ve spravci, tim, co vidis v ftp klientovi a tim, co vidis ve webovym prohlizeci neni zadnej rozdil, vsecko je to ten samej adresar na disku serveru s tema samejma souborama. je to asi stejny, jako kdyz si doma ve windows jednu slozku otevres trikrat - tri okna zobrazuji ten samej obsah disku.

takze tvoje "kdybych znal tu adresu" je nesmysl - ty tu adresu nejenom znas, ty ji vytvaris
>Tonik

vůbec newím , nejde mi to ...kašlu na to ....řeknu někomu z ostatních ,ať to udělají....
>Tonik

díky jak cipík, hodně mi pomohl ten tag co jsi mi tam ukázal ,sice mi chvíli trvalo ,než jsem pochopil ,že si ten "adresář" musím vytvořit :D ,ale už tam je a mp3 taky...takže ještě jednou dík moc a když,tak si ji poslechni , ale bylo to jen na zkuošku ,takže to má 40s ;-)
wikman (pektk.wz.cz)
Dovol, abych ti pripomenul, co psal ZBI, opet, protoze jsi nemel vuli ani jen se podivat... Tam to totiz je vsechno napsane asi na 50ti radkach, vcetne toho linuxu.
Logicky predpokladame, ze kdyz nekdo napise, ze umi udelat odkaz, tak jej udelat umi. Treba na obrazek. Nemusi to byt zrovna mp3.
A kdyz neumi, tak se predpoklada, ze si precte literaturu. Nebo aspon nahlidne, zda by se ta literatura dala cist nebo by to bylo 1000 radku na pul dne?

http://www.jakpsatweb.cz/odkazy-html.html
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=odkazy1\

Hlavne, ze se to vyresilo. Takhle to vypadalo jeste na 10 let :)