Dotaz :o)))

Ahoj lidičky, poněvadž i já mám své stránky na webuzdarma (ci snad webzdarmu) měla bych dotaz. Já a počítač nejsme moc velcí kamarádi a lidičky jako vy (tedy profíci) se pohybují v jiné dimenzi než já. Zjednodušeně řečeno, může mi, prosím někdo laicky vysvětlit, zda stránky jdou či ne? Popřípadně jak velká část. Nechce se mi pročítat tady všechny možný příspěvky, abych si to našla. Kort, když polovinu z nich píšou trošku méně inteligentní jedinci. Míro, i když moje podpora je zřejmě zbytečná. Tak Ti ze svého srdíčka přeji mooooc pevný nervy a vzkazuji, aby sis z těch "závistivých ubožáků" nic nedělal. Bohužel to jsou také lidé. Ale když je okolní svět nebere, tak si alespoň musí vylít zlost na někom jiném. Ještě jednou hodně moc štěstí. (Nejenom pro klid Tvojí dušičky :o). ) Sabina
Sabina---řeknu ti to asi takhle.
Já tomu taky moc nerozumim ale podle mých předpokladů a podle toho co si myslím mám takové tušení že si to
1.budeš muset dát na web znovu celý,nebo si
2.musíš udělat nějakou část a taky je možný že to budeš mít všechno v poho.
No ale jak už jsem řekla:nejsem profík je mi teprv 12:)
Díky Lasiie,
vzhledem k tomu, že po mém dotazu přišel podobný, tak už jsem jaktakž pochopila, o co jde. A naštěstí mám vše zálohované, tak mi to nějak nervy nedrásá. Jen je mi líto těch chudáčků, tam ve webu. Těm se asi teď musí kouřit z hlavinek :o))).
No, prostě...na svůj účet se dostaneš, ale najdeš tam jenom prázdnou složku. V současné době do ní můžeš dát stránky do celkové velikosti 2MB. Nikdo neví, jestli někdy dostaneme zpátky data, která jsme si na své účty uložili. Jinak staré adresy fungují, pokud už na ně někdo nahrál nový soubor index.html / index.php nebo tak...
Vzhledem k tomu, že když jsem se dostala na stránky a najednou mi to psalo, že není přítomen index.html, tak jsem okamžitě poctivě začala nahrávat vše :o). Až později jsem zjistila, že se mi tam nahrála jen část a pak se dostala sem. Naštěstí to důležitější se vešlo :o). A co se nevešlo, vejde se později :o).
Vysrat se na stránky. Ty se dají vždycky uploadovat.Já jen obdivuju Míru. Je to fakt mázr. Já bejt na jeho místě tak skočím pod metro (i když by mi tam asi vadili ty hromady policajtů co tam stojej po povodních).
Všichni od wz maj moje uznání.
Harv - nejenom Tvoje :o))). I já před nimi smekám :o).
Hehe. Našel jsem tu skvělej příspěvek: Jestli chcete tak Vám doma spálím harddisk a potom uvidíme jak budete chytrý.
:-)))