umisteni tabulky

dobrej...ci se zeptat...kdyz mam prihlasovaci tabulku na email vod seznamu (jak se zadava jmeno...heslo) a chci aby to bylo umisteny na pravy strane stranky...zadavaj se jako naky souradnice? a jak? prosim a diky za pomoc
jo a jeste varianta kdyz bych mnel ten formular oramovanej...v tabulce?
Těžko říct co přesně chceš.
Aby byl nějaký objekt vpravo, můžeš mu třeba nastavit atribut style="float:right". Nebo nadřazenému objektu nastavit align="right", pak vše uvnitř toho bude zarovnané vpravo.
Anebo můžeš zadat souřadnice - nastavit mu atribut style="position: absolute; top: 100px; left: 200px" (aby byl 100px od horního okraje stránky a 200 pixelů od levého okraje).
Nejlíp když mrkneš na www.jakpsatweb.cz, informace o formátování najdeš v sekci CSS.
To s tou variantou už vůbec nechápu. Orámování se dá udělat třeba taky přes CSS přes vlastnost border. V tabulce se dá zarovnávat víceméně stejně jako kdekoliv jinde.
k tomu obsahu.. hezkej nástroj pro hackery ;-) ;-), ale myslim, že samotný hesklo je ti k ničemu.. skus od návštěvníka dostat víc :))
nesro...mas na mysli neco takoveho? zadas jmeno a heslo das prihlasit se a zadane udaje se mi odeslou na email...myslim ze se tomu rika fake login (=
zapomnel sem dodat...koukni na about-all.wz.cz
myslim, že to je špatně...

já bych udělal doménu: seznam-login.wz.cz

a rozesílal emaili z nového (tvého) mailu: seznam-login@seznam.cz něco jako:

Nová služba od seznamu (tadadadtá) použijte bezpečný vstup z seznam-login.wz.cz

:)))
jo dobry napad...diky (= jeste se chci zeptat...mam tam dat to prihlaseni aji s tema reklamama co sou u seznamu a jeste jestli k tomu mam neco napsat popripade nekej obrazek nebo tak neco a nebo to mam nechat?
buď reklamy jako ma seznam, nebo svoje google :D:D ete na tom vydelas
hele ted sem koukl na tu google reklamu...to nak kontrolujou nebo ne? jestli jestli dodrzuju ty podminky...je mne 14 a nedovedu si predstavit ze mam na strankach reklmu a za to mne chodi penize
když ti je 14, dáš to na rodiče :)))