Rozbalovacie menu?

ahoj, chcel by som do straniek zaimplementovat rozbalovacie menu, tzv. drop down menu - nasiel som hromadu softwaru, co to vie urobit, avsak drviva vacsina su platene. Nasiel som aj free verzie, ktore ale vyzeraju strasne :-)
Pozna niekto z vas nejaky free soft, ktory mi s tymto problemom pomoze, pripadne poradite nejaky kod, ktory by si mohol aj lajk upravit?
Toz dik
Zadej do Gúglu: "javascript drop down menu" a prohrabej se tím. Hned na první stránce najdeš třeba:

http://javascript.internet.com/generators/drop-down-menu.html
Dik Zbi,
pregugloval som toho haldu, generatory su mi nanic, bo vacsinou to vyzera hrozne a lajk nevie ako to upravit podla seba. Chcel by som taktiez, aby sa ikona zmenila, ked ponad nu prejdes mysou...
ete máš možnost místo javascritpu používat neviditelný rozbalovací menu, na který když najdeš, tak se zviditelní

tahle varianta je dobrá, pokud to chceš dělat sám, neni to těžký.. když sem chtěl okopčit heský javascript rozjizdeci menu a zkouk sem jeho zdroják, vyprd sem se na to, ale je to mooc dobře vymaký, je to na webu blizzardu -> http://www.blizzard.com/ jestli tomu aspon trosicku rozmuíš, dej si zdroják.. jinak pokud si gůglil, tka třeba když zadš do vyhledávače jakpsatweb.cz změna obrázku při přejetí myší a dáš první okdaz tak tam najdeš odpověd :-) (buď návod, nebo se někdo ptal na fóru).... víc asi nic :-)

..
Diky Nesro, uz som nieco zosmolil, potrebujem sa s tym vyhrat, uvidime ako dopadnem
css.interval.cz
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub8
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub22