Peníze

Já mám udělanou stráku, kde se mohou lidi přihlásit. Já bych potřeboval aby se každému členovi,zobrazovalo ve statistikách,kolik má peněz a když něco koupí v obchodě,aby se mu ty peníze zase odečetli. Šlo by to?

Díky za radu
No, někam musíš ty informace dynamicky ukládat. Takže nejlépe do databáze. Každému uživateli tam zavedeš "účet" a s ním budeš manipulovat podle potřeby.
No to snad ne!

Covece radeji se nauc programovat a logicky myslet.
Nebudeme tu za tebe delat tu tvoji aplikaci, nebo co to vlastne delas.
Pokud nic neumis, tak se to bud nauc, nebo pozadej nejakeho zkuseneho, ktery to za tebe udela. A ne zde pokazde otravovat s nejakym novym problemem, ktery navazuje na ten predchozi.

Jinak zpet k dotazu. Ano, slo by to.
Jenže, nevím jestli rozumíš webgarden,ale tam si na mých stránkách udělají účet a já nevím jak ho mám spravovat. Nevíte?
Proč se webgarden ptáš tady?
trošku ot:

w sedí, e sedí, b sedí, g - už je špatně :-) chápeš? .)

k tématu:

takže databáze - pár tabulek.. v jedný bude položka kolikmampenez a pak script, kterej ti otevře databázi a smaže určitej počet z kolik mam peŇez.. pak můžeš udělat script, kterej ti zas přidá do kolikmampeněz! to otevřeš databázi a přidáš do kolikmam pěněz... ANEBO! pokud by byl nějakej hloupej a línej člověk, kterej to neumí a učit se to nechce! (tim nemyslim tebe, chraňbůh!) tak jsou místa, kde to de stáhnout! stáhni si nějaký redakční systém a máš to, je to zadarmo a pokud si náročnej tak napiš třeba na fórko toho co psal ten redakčí systém že chceš tohle a tohle a on ti to udělaá.. tady ti na web"z" :-)

jinak pokud si myslíš že sme hloupí tak vřele doporučuju: http://www.jakpsatweb.cz/katalog/php.html

to si celý přečti a pak už se ptát nebudeš, protože si to sám napíšeš :)
To nesro: A když si stáhnu ten program,kam ho potom má vložit ,ebo já nevim co potom s ním. dík
takže, ty lepší pracujou s databází, takže stačí, když to zkopíruješ (ftp) na server a upravíš soubor db.php podle...

nastavení->nastavení MySQL-> dáš že ceš databízi, dostaneš heslo, login bude tvuj nick tady na wz a server myslim mysql.webzdarma.cz ? nějak tak :-) no a pak si otevřeš idndex a máš to :)
<HTML>>>login bude tvuj nick tady na wz
Kdepak, uživatelské jméno k databázi je jiné, dozví se to právě v tom nastavení mysql.</HTML>
Hele a nevíte, HTML nebo stránku kde bych mohl přes HTML vytvořit Graf? Díky
hele, ty se něco navotavuješ, přes HTML můžeš udělat graf jedině tak, že ho složiš s malých např. 1px obrázků, které zobrazíš velké podle potřeby. Jinak na grafy v HTML zapomeň
Internet má jedno velké kouzlo a to se jmenuje vyhledávače - zkus to tam , u nějakého kolegy vyhledávače a zjistíš, že stránek na toto téma je tam spoustu
Ondra: aby jsme si rozumeli, HTML znamena hyper TEXT markup language, tedy jde o TEXT
Ondra (kouzelne-formule.xf.cz)
Novy dotaz, nove tema.

V HTML jaky graf? Mozna tabulkou nejlepe. bgcolor
Nebo IMG tag.
Nebo pomoci CSS.
Jinak obrazky.
v PHP vygenerovat obrazek pripadne obrazky.
Já v html grafy skládám z obrázků 1x1 px, které mají v CSS nastavené absolutní pozicování. Very easy, ale není to zovna šťastné řešení.