Rozčlenenie menu

Prosím vás ako si môžem rozčleniť menu ako je tu
http://kreator.wz.cz/index2.htm
jak "rozčlenit" ?
Angel (grasims.wz.cz)
A konkretni dotaz s popisem?

Co bys odpovedel na otazku: "jak udelat menu?"
nic, protoze clovek nerekl, co si pod menu predstavu, jak to ma vypadat, takze mu muzes dat odkazy na x menu. Normalni, rozbalovaci, stromove, vselijake.

Jestlize "rozčleniť" = usporadat , pak je to treba napsat cely strom a rici, ze to chces nejaky jinak inteligentne usporadat.
Taky by bollo dobre k menu pripsat title s uplnym popiskem. Rekneme, ze jsem muzikalni analfabet a 2/3 z pojmu v menu nechapu. Pak ti nemuzu jednak pomoci a druhak je pro mne stranka nepouzitelna, kdybych na ni neco hledal.
Priklad:
>> Novinky - ceho? stranky?
>> Skupina - to se stale tyka stranky?
>> Koncerty - koncerty stranky?
* Fotky
o Promo - co to je?
o Koncerty
o Ostatní - ostatni jake?
>> Historie - ceho?
>> Rozhovory - ehm?
... Terrorzone - co to je?
Takze bych udelal menu:

Kreator
- O skupine
- Fotky
- Koncerty
- Historie
- Rozhovory
- Kontakt
Diskografie
- Alba
- Video
- Videoklipy
- EP -nevim, co to je
- Dema -ceho? video dema? zvukove dema?
- Ostatní- co je ostatni? co by v tom melo byt? To by mohlo byt aspon v title
www stranka
- novinky
- guestbook
- Download
(poradi si urci sam)

Vzhledem k tomu, ze pouzivas cerne pozadi, zkusil bych menu dat mensim pismem, ale tucne.
U obrazku v menu nemas alt, takze komu se obrazky nezobrazi, nevi, jak se dana kategorie jmenuje
Hej viem blbo som to napísala...myslím ako tam je že napr.Diskografie a pod tým su témy k tomu....alebo Menu a pod tým tiež ...neviem či ma chápete.
chtěl bych se trochu vyjádřit k mému menu.
očekávám že když slovo Kreator má jen jeden význam, kterým je hudební skupina, bude ho vyhledávat jen ten, kdo víc že kapely nahrávají dema a EP (mám tam psát souvětí vysvětlující co je to EP?), že vystupují na koncertech a fotí k albům promo (promotion) fotky. No a když neví co jsou to promo materiály tak se prostě podívá a bude chytřejší :) Když máme "Promo" a "Koncerty" tak "Ostatní" budou nejspíš ty, které se do předešlích kategorií nehodí. Nebo bych měl vypsat že jsou to fotky s fanoušky, raritní fotky, jedna fotka je z pláže v Riu, jedna taky z natáčení videoklipu...?radši nechám "ostatní"....a "Rozhovory" jsou opravdu se skupinou Kreator a ne s panem Klausem nebo Paroubkem. Kdo by takové rozhovory na takových stránkách hledal, musel by si prostě kliknout na tlačítko "zpět" nebo rovnou zavřít...

souhlasím s položkou "skupina". to přepíšu na "členové" (doufám že nebudu muset psát že se jedná o členy skupiny Kreator a ne národního týmu) "Terrorzone"...to je opravdu špatný název pro toho, kdo nezná oficiální stránky kapely, ale když napíšu "Oficiální stránky" tak to bude dlouhé a hlavně ty mi řekneš že nevíš čeho oficiální stránky to jsou. "Novinky" jsou novinky stránek i kapely...
Ty bys asi rád viděl moje menu, kde by bylo "Historie skupiny, Rozhovory se skupinou, Členové skupiny, Oficiální stránky skupiny" ale není tam to slovo "skupiny" nakonec zbytečně?
Omlouvám se za OT, doufám že to příliš nenaruší váš původní problém.
Akože nechápem...ja len chcem vedieť ako sa to dá spraviť že je tam NAPR.tá diskografia(môže aj niečo iné)a ako sa to dá aby tam boli podtým ti kategórie...len to som chcela...ja nechcem stránku o tej skupine ja som len hladala web ktorý to má ako som ja myslela mohla som dať aj iný...to sa vôbec netýka tvojej stránky........no poradí mi niekto?
já vim že se to netýká mojí stránky, jenom jsem odpovídal na to co napsal peta.

hele je to jednoduchý. musíš to tam napsat :)
Hej tiež som si myslela že to tam mám napísať...ale nejak to nejde...vie mi to niekto vysvetliť...
No čo pomôže mi s tým niekto?
Jednoduše je to třeba takhle:
<div id="menu">
<h2>Menu</h2>
<h3>Hra Sims</h3>
<ul>
<li><a href="sfghsg.html">Co to je</a>
<li><a href="xfgnsfgn.html">Pro koho to je</a>
<li><a href="sfghaergh.html">Kde ji vzít</a>
</ul>
<h3>Budování</h3>
<ul>
<li><a href="ertzjkwtz.html">Rodina</a>
<li><a href="wrtjuqwtrju.html">Dům</a>
</ul>
</div>

Ale od pohledu se obávám, že používáš kdovíjakej redakční systém, tož to nevím jak se to zrovna tam dělá. Nicméně to co jsem sem napsal je příklad toho, jak se může udělat rozčleněné menu. Můžeš si to zkopírovat do poznámkového bloku, uložit jako něco s příponou html (třeba xfgn.html), pak ten soubor otevřít a podívat se na to.
Ďakujem ti veľmi pekne.
Angel (grasims.wz.cz)
novy dotaz, nove tema

Moonchild (kreator.wz.cz)
Zkusil jsem ti nacrtnout strukturu menu. Sam to musis zvazit, jak to mas.
Na stranky chodi vsichni. Pokud bych mel resit tve menu, musim znat vsechny ty pojmy, co mas na strance. Jestlize pouzijes japonstinu, pak sory. Takovych lidi pak najdes malo, co ti mohou poradit.
Treba, ja mam ted na starosti fakultni stranky. O strukture bych se radeji nevyjadroval. Lze to rici takto: bordel :) V tuto chvili je podstatne ale, ze si tam muzou uzivatele pridavat sami stranky.