Ach ty obrázky

Prosím nevíte, co dělám špatně s obrázkama a že se mi tak pomalu načítaji odkazy vlevo? www.zn.kvalitne.cz
pomalu? rekl bych vubec... http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
ono se i s editorem, který "umí dělat" webové stránky musí umět dělat.
První z fint je ta, že je potřeba naučit se dělat s editorem aby odkazy, které vkládá byly konstruované relativně k souboru, který se na ně odkazuje. Toho se nejlépe docílí tak, že se pro budoucí web udělá na disku adresář, kde se začne budovat sktruktura webu. Tedy např. v adresáři web-zn-kvalitne-cz se udělá adresář např. img, tam budou všechny obrázky, ze kterých se bude skládat vlastní design stránky.Pak se v adresáři web-zn-kvalitne-cz vytvoři např. soubor index.html a html soubor se ještě před vkládáním odkazů v adresáři uloží. Chci-li do stránky vložit odkaz na nějaký obrázek tak obrázek nahraji napřed na jeho "webové" místo. Pokud bude editor vědět kam soubor index.html patří tak vloží odkaz na obrázek správně a vytvořená struktura odkazu po přenesení na web (pokud samozřejmě přeneseme i adresář img) to bude fungovat.

Možná by byla cesta jak udělat nějak rozumně vypadající stránky navštívit nějaký web, kde nabízejí volně šiřitelné šablony. Vybrat si nějakou hezkou, jednoduchou šablonu, pak navštívit jakpsatweb.cz a něco si přečíst o základech html, eventuálně zkusit tu hotovou šablonu upravit v používaném editoru
Dělám internetový stráky poprvé, nejsem žádný programátor, proto tady píšu o radu, jaknaweb jsem si přečetla, co píší na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16 mám taky správně, nejsem nechápavá, snažím se tomu přijít na kloub, každému určitě napoprvé stránky nešly jako po másle. Zkoušela jsem dělat i se šablonama, z jiných stránek, ale nelíbí se mi to tak. Dělám stránky na bluevoda a posílám to přes total commander. V mém počítači vypadají stránky pěkně (myslím), škoda, že to nejde tak lehce "hodit na web".Ale někde nastala chyba, budu v tom asi ještě chvilku plavat. Každopádně moc děkuju za rady, určitě se jimi budu řídit :o)
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=tipy-obrazky
Janička

Pěkná? tobě se ty tvé stránky líbí? :) viděli si někdy jak vypadají moderní stránky? A to není zas až tak těžké udělat. Stačí aby měl člověk trošku vkus :)
prosím tě, vůbec nevíš, jak ty stránky mají vypadat nebo ty mě snad vidíš do počítače? To co jsem hodila na webzdarma je zkouška, jak se to tam vkládá, ty chytráku
Janička (zn.kvalitne.cz)
:)
Se tim nenech otravit, ja bych ti tam vypsal vsechny nedostatky. Ale na me stranky bych umel udelat taky takovy popis :)
V podstate by mohl stacit takovy popis:
http://peter-mlich.wz.cz/rs2/index.php?www=0&page=3&PHPSESSID=d34fa8a23444b531aea13fa5818b29a1

A nemusis mazat stranky, taky jsem se chtel kouknout :)
Ahoj, díky za podporu :o) Stránky jsem pozměnila: www.oknobrno.wz.cz a pořád se s tím nějak pářu. Díky za odkaz na tvé srtánky-pěkné.
Hele, já ti do toho jako nechci kecat, ale spíš než FrontPage bych použil nějaký CMS (když už neumíš HTML).

Pokud bych se na tvou stránku podíval z pohledu zákazníka, tak uteču a nikdy se nevrátím a tím se moc kšeftů nenadělá... ;)

PS: file:///C:/Documents%20and%20Settings/AMD/Plocha/web/bv01032.png tenhle soubor na disku moc lidí mít nebude.
ja bych byl take pro CMS.
Na jakpsatweb.cz v diskusi nekdo propaguje phpRS.
Tady jsem videl celkem pekne stranky na
http://grasims.wz.cz/

Nevim, jak moc dalece to bude pouzitelne pro tve ucely, ale stranky se do toho pridelavaji klikanim a kopirovanim treba z wordu.
Navic, zakaznik si to muze editovat.
Jediny problem je teda mit hosting, kde funguje nejake to PHP SQL (treba wz.cz) a umet ten program nainstalovat na ten hosting.
:o) díky, no ten front page mě taky nevyhovuje, zkusím něco jiného. Mimochodem, já bych si taky z těch "stránek"nic nekoupila, ale snad se díky vašim radám k něčemu doberu :o)
vida, zacina to nabyvat konkretni podoby :)
Jen bych kazdy ten nadpis dal na jinou stranku.
A par dalsich veci by to chtelo, ale asi jsi zatim neprisla, jak se to v tom CMSku vyklikava, co pouzivas.