Jak na instalaci phpBB 3.0

POtřebuju poradit jak nainstalovat forum phpBB 3.0 . chce to po mě nějaký název databáze a já nevím jak se dá taková databáze vytvořit. Porádíte mi pls někdo?
<HTML>Na internetu existují různé <a href="http://radekdvorak.eu/zapisnik/phpbb2-na-webzdarma">návody</a>. Přesto není týdne, kdy se někdo zbytečně nezeptá. Naučte se používat google a hledání na fórech. Tím, že se zeptáte, sice můžete očekávat odpověď, ale u lidí, kteří na něco podobného musí odpovídat neustále a opakovaně, se jedná o ztrátu času. Nehledě na to, že každý duplicitní dotaz znečišťuje výsledky hledání.

<small>EDIT: A volte vhodný název tématu - vyhněte se slovům pls, pomoc apod. Pls je zkratka, ještě ke všemu anglická; pomoc je sice české slovo, ale zde na fóru je to cosi jako kdybyste do telefonu říkal: "tady telefonista weigel"

EDIT2: Navíc tenhle dotaz nemá v sekci HTML co dělat… už aby tady bylo nové fórum s podporou přesouvání témat.</small></HTML>
Mám takové neblahé tušení, že tato výzva vyzní do prázdna. Hromadě lidí, co sem píše, něco jako "vlastní iniciativa" vůbec, ale vůbec nic neříká...

Btw:
 Co to slyší moje staré unavené oči? =D
 Nové fórum?
 Vážně?
 Opravdu?
 A co to bude zač?
 Homemade?
Myslím, že na tohle se tady kupa lidí těší víc než malé dítě na Vánoce :)
<HTML>Tom: Nechci tě zklamat, jde spíše o zbožné přání než o jistou budoucnost.

Ale to jsme trochu odbočili od tématu… ;-)</HTML>