CSS hover menu

Když chci použít tohle http://css.interval.cz/priklady/priklad-17-1.htm menu tak se mi po vložení do jiného divu "odsadí"... Jak se toho zbavit ? Nebo mám použít jiné menu ?
Pokud chceš tohle menu, tak si ho udělěj, nějak to jít musí. Napiš sem kód, do kterého si menu vložil, popř. web, kde ti to nejde.
No adresa webu je tady: http://trhnete-si-nohou.kvalitne.cz/pokus.php
Předpokládám, že myslíš tu mezeru mezi tím menu a tím textem pod ním (ostatní mezery jsou nastaveny přímo v css, tak to byses asi neptal).
Ta mezera je tam samozřejmě z dobrého důvodu, protože to je prostor, ve kterém se zobrazují ty vyjížděcí položky. Pokud ho tam ale nechceš, tak mi přijde nejjednodušší posunout následující div (#area) relativně o něco nahoru (mě to nejlíp fungovalo při top:-81px;). Pak je samozřejmě také potřeba nastavit tomutéž divu z-index menší než je z-index toho menu (třeba 2), jinak se to menu (překvapivě) zobrazuje pod ním. Howgh.
Ech...to proč je ta mezera pod tím to celkem chápu.. ale:

Teď jsem trochu poupravil to menu tak, že je lépe vidět jek se to odsadí... Když je jeden box s obrázkem široký 145px a celá stránka 760px tak by se tam měl vejít pohodlně pětkrát ale ten první se posune o cca 30px do prava a poslední tím pádem pod něj...

R.U.R. : "ostatní mezery jsou nastaveny přímo v css, tak to byses asi neptal"

>> že to je někde v CSS mi došlo xD, ale uniká mi kde...
Aha, blbne to jen ve Firefixu, v IE a v Opeře je to OK :-D Dopiš si tam do CSS deklarace tohle:

ul.menu {
margin: 0;
padding: 0;
}

Tipoval bych, žes omylem místo
ul.menu
napsal
.menu ul
což je samozřejměněco jiného.

Jinak velmi chválím přehlednost kódu, hezky se mi v tom hledá :-)
Jo moc děkuju, určitě to zkusím...a za přehlednost neděkuj mě ale Dreamweavru. Jako začátečník používám editor a spíš sleduju co z něj leze... v kódu provádím jen dílčí úpravy