jak na to - uplny zacatecnik

ahoj,
zacinam a potrebuji poradit. moc to cele nechapu, ackoliv jsem si o tom precetl mnoho.
po nekolika dnech se mi podarilo umistit na muj web: davidfromcz.wz.cz jednoduchy text.
vse jsem vytvoril v html na svem disku, pak jsem zjistli ze se da soubor editovat ve wordu - coz mi prislo bajecne a hned jsem s tim pracoval a doplnil to o nejake fotky. Na disku vse funguje jak chci ale kdyz t o umistim na web...
Bohuzel vysledek je temer nulovy. Stale se mi nedari dosahnout toho co chci. To je : Mit na webu 3 odkazy a po kliknuti na ne se bude zobrazovat text popr obrazky.
Poradi mi zde nekdo jak toho docilit.
jaka mam byt struktura nahrana do webzdarma. má to jako byt jeden soubor s nazvem index.html a pak nejake adresare s textama a fotkama. jak se umisti do indexu odkaz na fotku. nebo neda se zkopirovat nejaka jednoducha stranka a predelat v ni fotky a prepsat texty.

Diky moc
PS moc me to bavi ale vubec m i to nejde :)
Hi,
asi takhle: editovat stránky ve Wordu je sice pro tebe - jakožto amatéra vynikající, ale jinak je to absolutní zlo. Pokud by sis prohlédl zdrojový kód stránky vyplivnuté Wordem, tak by jsi zjistil, že téměř 2/3 jsou zbytečné.
Ano, na web jsi přenesl stránku, ale už jsi nepřenesl ten adresář index_soubory a všechny soubory v něm. Pokud jsi je nahrál, zkontroluj zprávnost VELÝCH/malých písmen v názvech a koncovkách.

PS: být tebou začal bych radši tady: http://jakpsatweb.cz/
<HTML>Zřejmě sis o tom přečetl trochu méně než mnoho, nebo kvantita přečteného textu neodpovídá množství textu pochopeného.

Chyba je někde tady: <em>pak jsem zjistli ze se da soubor editovat ve wordu - coz mi prislo bajecne a hned jsem s tim pracoval</em>


Word není HTML editor, ale parodie na něj, a to, co z něj leze, není (aspoň ne pro mě) srozumitelná webová stránka. Zdrojový kód je tak nepřehledný a nesmyslný (třeba těch 5 nadpisů &nbsp; nad sebou), že se v tom odmítám rochnit.

Poradím tedy jen na poslední část dotazu:

Ve zdrojovém kódu stránky index.html bude cosi jako
<code><a href="./obrazek.jpg">Odkaz na obrázek</a></code>


obrazek.jpg je soubor nahraný do stejného adresáře jako index.html.</HTML>
OK VSE SMAZU A ZACNU TEDY ZNOVA. JAK MAM ALE SOUBORY UMISTIT ABY BYLY VZAJEMNE PROPOJENY.
ROZUMIM DOBRE, ŽE... ?
MAM NAHRAT SOUBOR index.html A PAK NEJAKE ADRESARTE VE KTERYCH BUDE TREBA OBRAZEK. PAK KDYZ V INDEXU BUDE KOD <a href="./obrazek.jpg">Odkaz na obrázek</a> TAK SE MI NA STRANKACH ZOBRAZI DANY OBRAZEK. JE TO TAK?
DIKY MOC. DAVID
<HTML>Přestaň řvát, takhle ti nikdo neporadí.</HTML>
a j e to teda tak ? zkousim co se da, ale porad se nejak nemohu dobrat vysledku.
treba: na server jsem umistil adreasar s nazvem "1" a do neho obrazek s nazvem "englang.jpg"
pak jsem na server umistil index.html do ktereho jsem napsal kod <img src="/http://admin.wz.cz/index.php1/england.jpg"> a myslel jsem si ze se na web nacte obtrazek ktery jsem tam umistil, ale bohuzel to opet nefunguje, ach.... no nic jdu zkouset dale -nejhorsi je ze disku to jde ale dostat to na web to je ta prava sranda:(
<HTML>Máš špatně cestu k tomu obrázku, stačí jen
<img src="1/england.jpg"></HTML>
Jeste mam jednu otazecku.....
Pisu text a cast tohoto textu bych potreboval odsadit od leveho okraje. Kdyz pouziji padding tak vse funguje, jenom je problem v tom ze text ktery je takto odsazen zacne vzdy na novem radku. Existuje nejaky tag do ktereho bych text umistil a ten tak odasadil a zaroven mel na prvnim radku takto odsazeneho textu jeste nejaky text uplne nalevo.
Diky.
<HTML>http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tridy-class.html

Najdi si pseudoelementy.</HTML>