Jak načítat pouze část stránky?

Dobrý den. Omlouvám se za podivný název tématu, ale nenapadlo mě jak výstižně popsat svůj dotaz.
Přetvářím si v PC svůj starý web (viz adresa výše) a potřeboval bych poradit: chtěl bych po kliknutí na jeden z odkazů v menu, které jsem si pomocí hypertextových odkazů vytvořil, aby se mi ta daná stránka, na kterou ten odkaz odkazuje, zobrazila ve střední části layoutu. Nechci aby se mi zobrazovala znovu celá stránka, ale jen ta střední část. Pomocí čeho tak docílím? Díky za odpovědi.
frame nebo iframe
"Jak udělat...?" - obvykle se na takovy dotaz nereaguje, z nazvu je jasne, ze ten clovek nema usporadane myslenky a pravdepodobne bude i text nepouzitelny ke kontruktivnimu navrhu jeho reseni.

"odkaz odkazuje, zobrazila ve střední části layoutu"
-> nadpis
"odkaz zobrazil stranku ve střední části layoutu"
jednoduche, logicke, vystizne, v podstate presne

odpoved viz Tonik (tonik.webz.cz)
jakpsatweb.cz - html - frame (ramy)
jakpsatweb.cz - html - iframe (ramy)
jakpsatweb.cz - javascript - objekt window (prace s ramy v JS)
jakpsatweb.cz - ostatni - php
cz.php.net/include
google.com javascript ajax simple example (coz by mohlo nahradit ramy, zalezi na tom, o jaky druh stranek jde)

Uplne nejlepsi reseni je do kazde stranky menu vepsat, viz php-include nebo vlozit rucne pres textovy editor. Uprava vzhledu viz css.interval.cz a jakpsatweb - css
<HTML>Chce to víc uvažovat... v podstatě vzít tázací větu, zkrátit ji, a je to. Já myslím, že jsem nadpis změnil docela výstižně. <small>A kdo se mnou nesouhlasí, upadne v nemilost</small></HTML>
2Nípal: lepší než "jak udělat", i když ani tak jsem si nedokázal moc představit, o co jde - ale na rozdíl od "jak udělat" mě to přimělo na to kliknout, protože to vypadalo zajímavě ;-)