Co si myslíte o http://deniksilenehopj.wz.cz ?

Áve lidičkové!
Předem se Vám omlouvám, že otravuju, ale docela by mě zajímal názor někoho kdo stránky taky dělá nebo vlastní.
Znáte to, zeptáte se kamarádů a (povětšinou) dozvíte se, že je to dobré. Ale co když kecají jen, aby měl tazatel radost?

Proto se ptám, co si myslíte o http://deniksilenehopj.wz.cz
Když zdrbnete všechny stránky stránek (od kódu, přes obsah, až po grafické provedení či co já vim co ještě budu rád).

Vale Rian zatracený
Hi. Takže:
na začátečníka je kód celkem slušný - pořád lepší než ty zrůdnosti od některých zdejších uctívačů Wordu (a podobných pekelných stvůr z laboratoří šílených vědců z MS) jakožto editoru HTML.

Co do designu bych to přirovnal k omalovánkám. Na můj vkus se na jedné stránce dá najít až příliš barevných variant písma. No a když už jsme u písem - existují i hezčí písma než Times New Roman.

Reklamu bych možná přesunul na konec všech stránek aby začátek stránky při procházení neposkakoval nahoru dolů.

A obsah asi nechám posoudit více zasvěcené jedince ;)
<HTML>Více zasvěcené? Budiž:

Osobně jsem z názvu domény prve nepochopil, o co go. Že si svět Dračího doupěte na dobře vypadající stránky nepotrpí, je mi známo (těch dobře vypadajících je jenom pár, namátkou vukogvazd). Takže stránka je vzhledově čirý průměr.

Vadí mi, že menu v průběhu surfování není konzistentní. Někde nejsou některé odkazy, někde je tučné, někde netučné.
Další výtku bych měl ke stránce "O družině," která nějak vypadla z toho jednotného vzhledu.

Po stránce obsahové nacházím věci, které jsou rovněž typické. Nějaký svět, družina, hlášky, vychytávky. Mohl bych říct průměr, ale některé věci se mi tam opravdu líbí (třeba zrovna ty hlášky, viděl jsem na internetu mnohem trapnější). Cvičné souboje jsou zajímavý nápad, jak se tu hru naučit, je ale otázka, nakolik by měl být dračák o příběhu a nakolik o numerech a jak často se v něm bojuje - ale to je asi PJ od PJ různé.

Obsahově je to zdařilé, vytrvat. Zpřehlednit web, vymyslet zajímavý vzhled, udělat třeba blogy hráčů/družiny, nápadů by se jistě našlo dost.</HTML>
Áve Nípale a Tome!

ad. Tom - No původně ta reklama byla na konci všech stránek, ale neustále byla někde jinde - na stránce a se držela levého menu, na stránce b pravého jinde na středu a neustále to vypadalo poněkud divně... Takhle, když je posunut jen začátek 1. stránky, tak je to dle mého názoru optimální.

Písmo - no zatim jsem neměl čas nic moc zkoumat, takže to třeba časem vylepšim...

ad Nípal - Ano, o tom vím, ale nedokážu se dokopat k tomu, abych dodal všude všechny odkazy.
Stránka o družině je ještě ve staré verzi - zatim jí zde nechávám jako takové varování pro mě - abych něco dělal - jednoduše neni čas.

Cvičné souboje. No abych pravdu řekl, tak my moc často souboje nehrotíme, protože jsou dlouhé a půlka družiny by je nepřežila, což zejména válečníci mi mají za zlé. A taky je celkem dobrý, když už se bojuje, aby se hráči neustále neptali na základní věci. Vono když se vás někdo zeptá 5x za 20 minut na úč úderu, které je 4 a je to i v knížkách, tak už je to o nervy...

Blogy hráčům - je to velice zajimavá myšlenka, ale vzhledem k tomu, že nejsouschopný kolikrát ani se na stránky podívat natož něčím přispět, tak nevim nevim...

Vytrvat určitě vytrvam - narozdíl od kamaráda, který na své stránky už dlabe (takže tu anketu vyhraju! :-D )

Jinak Vám moc děkuji za kritiku - je to mnohem lepší než ono kamarádské je to dobrý - kritika alespoň pomůže.

vale Gonzáles
Zdravím Rian,

abych řekla pravdu zprvu mě překvapilo to množství kontrastních barev, těžko bych se v tom orientovala.. Kdyby jsi tomu přidal pár rámů a nějak všechno rozdělil a sjednotil trošičku barvy, možná že by to bylo pro oči lepší.. Já vím, máš toho tam už moc a půjde to asi tíž.. Jinak tam máš velmi pěkný věcičky co jsem trošičku pročetla ;)

A tak ti přeji hodně úspěchů a trpělivosti, občas u toho taky kvetu..
Měj se fajn ahoj Dafikami
Rian: rámy bych tam rozhodně nepřidával, a na šíleného pána jeskyně je to možná šílené málo, otázka je, jestli si s tím šílený pán jeskyně a ostatní přidružení vystačí nebo jestli to má být i pro někoho normálního.