Web rozházený v IE. Jak to opravit?

Dobrý den uctivě přeji. Potřeboval bych poradit s jedním webem.

Já vím ... konkurence, ale přesto .... doufám, že zachováte určitý stupen profesionality. :)

tento web. http://www.morendab.tym.cz/

Já vím ... kod, nejspíš prasečina ... nejsem študovanej web tvůrce .. spíše samouk ... ale přesto nerozumím jedné věci ..... co dělám špatně v kodování stránky, že v Mozzile ... či Opeře je celé rozložení stránky na svém místě ...

ale ten Exploler ... pánové ten Exploler ....

Nevíte někdo co dělám špatně, že v Exploleru mi rozložení textu, obrázku či lišt tak nějak nesedí, jak by mělo ? Co dělám špatně ? Mám někde nějaké znaménko navíc, nebo něco co Exploler čte jinak než Mozzila či Opera ?

Jako v normálním světě bych na to kašlal, protože stejně normálně uvažující člověk něco tak zrůdného jako je Internet Exploler těžko může používat ba dokonce brát jakkoliv vážně .... ale stejně .... na světě, žije ještě většina "tupců" který tento prohlížeč používají ...

a proto ... poradíte mi, jak nemít rozhozenou stránku jako u "prasat" ? :)
<HTML>Nezdá se mi to až tak rozhozené. Doporuču použití podtržítkového CSS hacku, kdy vlastnost začínající _ Prohlížeče ignorují, ale IE ignoruje pouze to podtržítko a zbytek bere jako normální CSS vlastnost:

<code>prvek {
vlastnost: pro Prohlížeče;
_vlastnost: trochu jiné pro IE;
}</code>


<small>Mimochodem, nadávání lidem do tupců nevypadá na vysoký stupeň profesionality (a ani IQ) - on to není až tak špatný prohlížeč (až na to dodržování standardů). Samozřejmě že Opera je lepší než IE, ale vykládejte to někomu. Může se stát, že vám nikdo z uražených neporadí, ač by mohl.

PS: Úprava názvu tématu, rozhazujete nám tady tabulku, Dědečku Hříbečku.</small></HTML>
Udržet v tomto případě určitou profesionalitu, když Vy sám tuto profesionalitu porušujete? No nevím.
Nazývat uživatele Exploleru tupce, je přitažené za vlasy. Mimochodem. Co je to Exploler? Internet Explorer vím co je, ale Exploler? O obsahu webu ani nemluvě. Nadávat potencionálním zákazníkům není zrovna profesionální, spíše urážlivé.

Pokud jde o web, tak nejsou nijak rozházené. Jen sotva posunuté. IE uvažuje trochu jinak než jiné prohlížeče. Pomoc je u Nipala - CSS hacky.
ted tomu nějak nerozumím. Omlouvám se ...

kde přesně mám ony potržítka použít ? ... omlouvám se ještě jednou .. v textové komunikaci jsem byl vždycky méně chápavý ...

a za ty tupce pardon... myslel jsem to jen tak nějak obrazně ... lidsky :)
Zdravím všechny a prosím radu. Řeším podobný problém. Stránky"harmonyhall.cz" se mi zobrazí jinak v IE a jinak v Mozile.Určitě existuje univerzální "nápad", jak to psát tak, aby se to zobrazovalo stejně a pokod možno správně.
Díky moc
Ach jo, zase jako vždycky. IE se hodí jen na hnůj a najednou by každý chtěl, aby mu to tam fungovalo taky. Ať používáte jakýkoliv prohlížeč, protože je podle vás nejlepší, tak webové stránky stejně musíte stavět nejprv jen pro IE a pak ladit pro ty jiné. On totiž IE ty stránky neukazuje špatně, ale ukazuje je, zatímco ty jiné prohlížeče v nich něco prostě ignorují. Nikdy nebude žádný prohlížeč nejlepší a zároveň univerzální. Bude jen prostě víc obyčejných uživatelů, co mají v XP nebo Vistě instalovaný IE některé verze a nezajímá je proč existuje Opera nebo Firefox atd.
Díky za názor, ale to neřeší můj problém. A je stále dost lidí, kteří ani neví, co to je internetový prohlížeč, natož aby věděli, že jich je víc ...