Hodnoceni a kritika stranek

Tak konecne se nekteri dockali kdyz chci znas vas nazor kritizovat muzete jak chcete a znamkovani jako ve skole. Trosku berte ohled ze to jeste neni kompletni. Diky
Jen dotaz:
Když např. na stránce http://drhouse.wz.cz/house.html kliknu na to Valid XHTML v patičce tak to napíše: Validation Output: 72 Errors.
Tak prudce validní je už ta stažená šablona nebo je to tvoje dílo?
A nemělo by to při kliknutí na Valid XHTML ukázat, že je to Valid XHTML?
A ještě jeden:
Která z těch dvou slečen je ten Dr. House, slyšel jsem, že je to chlap, ale ukazuje se mi tohle:
http://ds.mysteria.cz/drh.png
S tim Valid XHTML to zkusim jeste poresit. Druhy dotaz kde se ti to objevuje na co kliknes? Megavideo jak tam mas na tom obrazku tak od nich mam ti dily online ale to kdyz kliknes na play tak naskoci jejich reklama takt o zavres a das jeste jednou play a melo by to jet kdybych tu jeji reklamu dal pryc to by byl zasah do embed kodu a nevim jesli se to muze?
no ono to vypisovalo něco, že je problém se spojením a pak naskočilo
http://ds.mysteria.cz/drh.png

teď se zase ukazuje tohle:
http://ds.mysteria.cz/drh1.png

Taky se mi povedlo jeden díl spustit a to, že to má v levém horním rohu logo Novy, tak to asi nebude moc košér řešení, co...
Když o to žádáš.

V podstatě platí to, co jsem řekl již předtím. Na první pohled až moc černé a místy prázdné.
Jinak neodpustím častou začátečnickou chybu, kterou jsem uvedl i předtím. A jak vidím, není to opravené. Náhledy s použitím originálu. Náhled je od toho, aby zobrazil náhled originálu ve zmenšené podobě. Což sice je, ale pouze papírově.
Další věc, které jsem si všiml, je poněkud zmatený pravopis. Mám dojem, žes jsi použil anglický text, který jsi pak přeložil Google překládačem.

A kdyby tě to neobtěžovalo, tak bych byl rád, kdyby kromě toho, že to vysílá nova, uvedl i jaký díl bude následovat.
Já myslím, že z hlediska HTML (když je to v této sekci) na tom už není nic k hodnocení - hotová šablona je vycpaná obrázky a odkazy na videa

PS
Např. ta vložená videa, načte se mi sloupec nějakých obrázků bez jakéhokoliv popisu a jakmile se posunu někam dál tak absolutně ztratím přehled i o tom jaký to vlastně díl je, když už se tedy domyslím, že ty díly možná jdou za sebou. Co něco jako popis děje v jednotlivých dílech, odkazy na jednotlivé hlášky nebo něco, co by z toho udělalo něco víc jak hromádku odkazů na nějaké jiné zdroje.

Nejsem mediální odborník, ale pochybuji, že by MEGAVIDEO mělo vysílací práva na internetu na ten seriál s logem Novy v rohu. A pokud už náhodou ano, tak ty je máš taky? A vzhledem k tomu, že to vlastně nevysíláš ty, ale WZ tak nevím jak to s tou proklamovanou návštěvností bude
Hm tak to je divny vcera to vsechno slo tak jak ma a to s tou novou tak te moc nechapu je to tam kde ma

Tomik: zmateny pravopis vim co myslis ale to je moje chyba google prekladac jsem nepouzival pokusim se to doladit
a nechceš natočit nějaký vlastní remake, to by možná mělo větší úspěch...
<HTML>Odmítám hodnotit web, jehož obsah se mi objevuje v cca 150 px úzkém pruhu vpravo. Opera 9.51</HTML>
Nípal: sry ale to byl technicky vypadek uz vse jede jak ma
jeste jsem zapomnel dodat

Citace:
Nejsem mediální odborník, ale pochybuji, že by MEGAVIDEO mělo vysílací práva na internetu na ten seriál s logem Novy v rohu. A pokud už náhodou ano, tak ty je máš taky? A vzhledem k tomu, že to vlastně nevysíláš ty, ale WZ tak nevím jak to s tou proklamovanou návštěvností bude


To by nemel byt muj problem ne? ja jen odkazuju a nehostuju to je neco jako mp3 ne? taky jen odkazuji na nejaky lidi co hostuji tak to maji oni legalni kdyz jen odkazuji nic neporusuji
<HTML>Abyste se nedivil. Na rovinu - dá se to celkem snadno sehnat v mnohem lepší kvalitě než na vašem webu (dokonce i 720p). Nač to tam tedy máte? A argument s odkazováním je čirý alibismus. Je to cosi jako: "Já jsem toho zloděje jenom svezl náklaďákem k bance a pak do skrýše, za nic nemůžu."

Vzhled je tuctovka (ale neurazí). Co mi vadí, je obsah - resp. jeho absence. Ano, máte tam pár postav (zdaleka ne všechny, vzpomenu si ještě tak na pět dalších, které by se hodilo zmínit). Ostatní sekce jsou v podstatě prázdné. Místo videí bych upřednostnil popisy jednotlivých epizod, pár fotek z každé, zajímavé citáty apod. Prostě tenhle druh stránek, nadšenecký, ne kopírovací.

Takže moje hodnocení je zatím (s přimhouřenýma očima) 0 z 10. Snahu ale samozřejmě nelze upřít.</HTML>
Nesnáším weby, které po otevření na mě mluví a cokoliv automaticky přehrávají... Navíc neexistující nebo skrytá tlačítka taky nenávidím. Hodnocení: 3 (vzhled - obsah) - 5 (za úvodní video) a 4 (za 24 flash playerů na jediné stránce).
Ahoj Davide..
Koukám na tvé stránky a nevypadají špatně. Jen si myslím, že když už je máš zkopírované z internetu, tak by si tam měl mít alespoň obsah. Jinak dobrý nápad se inspirovat takovým populárním seriálem :-). Jinak na té úvodní stránce bych zrušil to video, jsem měl na uších své KOSSY PORTA PRO a poslouchal svou oblíbenou muziku a byl to docela šok :-).. jsem se lekl.
OK vydeno dam pryc, zkopirovane no nevim co presne :D zkousel jsem cist a psat podle fantazie ale i jinak dik
No myslel jsem tu šablonu.. ale to je jedno :-)..