Nezobrazují se obrázky

Dělám stránky ve Frontpage. Dělám je tak 2 roky a nikdy nebyl žádný problém. Jen asi poslední 2 ,měsíce mi nastal problém. Nevim si s ním už rady.

Dám fotku do frontpage jako automatickou miniaturu pomocí Ctrl+T - vsechno udelam tak jako vzdy - jenze kdyz to nahraju na server webzdarma a moji stránku otevřu napise mi to chyba - soubor nenalezen. Mohl by mě někdo prosim poradit nevim si s tim rady.

Předem děkuji
Nevím proč to sem posíláš 3x...
Není problém v takovéto cestě? http://mcdrak.wz.cz/images/Obr%C3%A1zky%20modelov%C3%A9%20%C5%BEeleznice/73581_1151414147_small.jpg
Nepoužívej v názvech souborů diakritiku a mezery.
Pro názvy složek to platí taky :-)
To Lama: Sorry, nechtene sem to odklikl vickrat.

Tyhle fotky se zobrazuji normálně kdyz se najede na net.

Nejdou mi právě jiné. ale zkoušel jsem to bez diakrtiky a bez mezer a stejne to nejde.... nevim ale proc....
Nevím co jsi změnil, ale tohle se mi nezobrazuje http://mcdrak.wz.cz/images/Obr%C3%A1zky%20modelov%C3%A9%20%C5%BEeleznice/Obr184_small.jpg Pokud se to zobrazuje tobě, asi to načítáš z cache ve svém PC - zkus Ctrl+F5 pro znovunačtení. Složka se stále jmenuje "Obrázky modelové železnice" (nebo podobně - neluštil jsem to).
<HTML>Ne třikrát, ale čtyřikrát a ještě s nevhodným názvem... Jestli se to příště bude opakovat, tak smažu vše, ne jen ta přebytečná témata (zvlášť když jde o otázku zodpovězenou ve <a href="http://faq.webzdarma.cz">FAQ</a>).

Řešení viz <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55281&t=55281">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55281&t=55281</a>.

Zamykám.<style>form {display:none;}</style></HTML>