Prosím o radu!

Ahojky prosím vůbec nemohu přijít na to jak udělad vlastní vzhled stránek a vkládat články!Dík moc za rady Zuzka
<HTML>A já nemohu přijít na to, proč neznáte <a href="http://www.jakpsatweb.cz">JakPsátWeb.cz</a>

PS: Pokud toužíte po nějakém redakčním systému, nebo, jak tomu po vašem říkáte, blogísku, musíte si nějaký nainstalovat (např. WordPress). WZ totiž není webovastranka.cz, ale pouze prostor pro web.</HTML>
Webzdarma je čistokrevný hosting. To znamená, že poskytuje pouze prostor a služby k jeho provozu. Jak se tento prostor využije, je pouze na uživateli.

Takže to znamená, že tady žádný blogovací nebo publikační systém nenajdeš. Tudíž žádná volba vzhledu a žádné vkládání článků.
Tomík::: Slovo "čistokrevný" jsi použil doufám omylem. Protože kdyby stejná "čistokrevnost" platila i o arabských koních, tak už jsou všichni v salámu! :-)
Takže jestli to dobře chápu musím si to nejdříve udělat na Pc a pak nahrát?Dík za odpověď..
Pochopilas to správně.
Jen si neodpustím ještě poznámku: dovedeš si představit, že někdo adresu tvých stránek vypisuje ručně do adresního řádku v prohlížeči? Podle toho bys asi měla zvolit tu doménu 3. řádu.
Lama: No. Je to trochu nešťastně zvolené přirovnání. Jde prostě o to, že WZ nenabízí nic jiného než jen prostor. Ne nějaký předpřípravený systém.
ahoj chtěl sem se zeptat jestli je možné si do stránky nějak vložit něco co by zapisovalo počet návštěvníků dík předem za odpověd
Počítadlo z blueboard.cz asi vyřeší tvůj problém.
=Lama=
Proč blueboard?

Znám výrazně lepší počítadlo.. :

http://letmegooglethatforyou.com/?q=po%E8%EDtadlo+n%E1v%9At%ECv
Freeze::: "Znám výrazně lepší počítadlo.." - proč? Počítají lépe?
dík hned skusim
hele kluci tenhle sezver je nějakej divnej du tady upravit stránku a každou chvíly to po mě chce abych se znova přihlásil, kde je chyba?
=alestanky.wz.cz=
Zřejmě mezi klávesnicí a židlí, osobně žádný takový problém nepozoruji ;)
<HTML>2alestanky.wz.cz: nepoužívej správce souborů, ale upravuj stránky u sebe v pc a pak teprve je nahrej na server - nejlépe pomocí ftp (<a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp</a>).</HTML>
Mám takový malý problém, který jste už asi řešili, ale nemohu ho najít ve Fóru. Mám stránky hotové jen nejdou otevřít k vůli index.html. Nevím kam nebo jak ho tam vložit, díky za pomoc Michal.
<HTML>No, to je chyba - hotové stránky by index.html měly mít. Je to ta stránka, kterou návštěvník uvidí, zadá-li do prohlížeče manikurapedikura-jistebnik.wz.cz. Takže tu stránku, kterou chcete, aby tam ten návštěvník viděl, přejmenujte na index.html.

PS: Nepřijde vám trochu blbé oživovat víc jak měsíc staré téma?
PPS: Nepřijde vám hodně blbé vymlouvat se na to, že jste hledal a nic nenašel, když jste nehledal vůbec?</HTML>
=Michal=
Pokud se připojíš přes ftp, tak index zkopíruj hned to "toho adresáře, který se ti zobrazí po připojení k wz.cz" :)

Pokud se přihlašuješ do administrace přes webový prohlížeč (což se velmi nedoporučuje), tak se normálně přihlásíš do administrace wz.cz, a klikneš na správce souborů - tam už jen vlevo vybereš soubor a uploaduješ jej na web ;)
Dobrý den, je to pro Vás asi otrava, ale mám problém... nestihla jsem nahrát soubory v daném čase, tj.asi týden, teď jsem je nahrála, ale nejdou. Jsou nahrané v souborech a mám také občas problém s přihlášením a také mi to při zadání stránek píče, že neexistují nejspíš.
Jsou to http://pracezdomu1.wz.cz
Prosím poraďte, co s tím.
<HTML>Odkáži Vás na jedinou věc:

1) učivo první třídy základní školy - čtení chybových hlášek

Pokud máte problém rozumět hlášce "Zřejmě kvůli chybějícímu souboru index.html", obraťte se na odborníka, nebo prohledejte toto fórum.

PS. Mám na mysli odborníka s ordinací a pohovkou.</HTML>
http://pracezdomu1.wz.cz/
<title>praceprostudenty.ic.cz</title>
Tak ono stejne vetsinou plati toto:
* Zadny z techto inzeratu neni seriozni!
* Klikaci programy, 90% z nich siri spam!
* Stranky jsou delane jako detskou rukou, aby budili dojem, ze ten clovek neumi delat stranky, ze se spis zameruje na podnikani. Houbec, zamer, jen si zkouknete html kod.

Kdyz date do google, najde helomobile doklikate se na
http://www.hellomobile.cz/zmobile/
Zefcom Czech
v OR
Sídlo: Praha 1, Nové Město, Národní 60/28, PSČ 11000
To je sice fajn, ze se do googlujete, jenze spolecnost se jmenuje zefcom a ne hellomobile. Zrovna podle info na webu se tvari firma dost seriozne, takze mozna...
Priste by si mel autor stranky zkouknout obchodni rejstrik a zjistit vice o tom, co je spolecnost a co je sluzba od spolecnosti.

----
prciiiic uz i s wz, zas mne to odhlasilo. Dyt pisu, to si nemuze sledovat stav vyplnene okenka? Od ceho mame ajax. Byla klepnuta klavesa? Ano? Ulozim klepnuta=1. Vyprsel timer 30s ? Ano, klepnuta = 1, odeslu neco, aby drzel prihlaseni.
Ahoj zajímalo by mě proč mi to skoro pokaždé píše: nemůžeme se spojit s ........ a tak mi to dela skoro vždy když chci něco smazat.
Přes co to zkoušíš mazat? Webový klient - v administraci označený phpWebFTP verze 3.3 - to je věčně nefunkční atrapa. Ví o tom jak majitel hostingu, tak většina uživatelů (počítej se už taky mezi ně). Tenhle správce souborů je zdrojem dobré 1/3 příspěvků (a problémů) zdejšího fóra (čím bychom se taky bavili...). Pokužívej raději FTP klienta - např. Total Commander ( http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34 ) nebo jiného.
Lama: Když použije Total Commander a uloží si do něj heslo, tak budeme mít další věčné téma - zavirovaný web.

Total Commander nepoužívám (je jen pro Windows), ale stejně by mě zajímalo, jestli se dá doporučit jiný vhodný FTP klient. Proč vlastně nováčkům nenabízíme jiného klienta, když jsou momentálně s TC problémy? S FTP umí přece pracovat i Průzkumník. Nebo ne?