Nové okno - dané a nezměnitelné rozměry

Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli existuje nějaký způsob, jak docílit toho, aby při zadání:

<a href="#" onclick=window.open('blablabla.html','_blank','width=500,height=400,location=no,status=no,resizable=no,toolbar=no'); return false">bla bla bla</a>

se otevřelo nové okno o daných velikostech, ale stím, aby se takové okno uživatelem nedalo dále rozšiřovat či zmenšovat ? V IE to funguje, bohužel u jiných nikoliv.

Poradíte ?
=Jakub=
Nepodaří se ti donutit prohlížeč nastavit pevnou velikost okna ~ tzn. nejde to.
Pokud to v IE funguje, tak prosím, ale vždycky to půjde uživateli nějak "odrbat" - například že si stránku z malého okna přesunou (ať už zkopírováním adresy nebo jinak) např. do panelu/tabu/záložky.

Mimo to.. v novém okně (kterému nastavíš třeba toolbar=no) si stejně všechny "vypnuté" věci můžu znova zapnout -- pár clicky tam mám i toolbar ;)

___
Neodpustím si osobní poznámku a dotaz.. k čemu by to bylo dobré? Pokud nové okno bude obsahovat více textu, než se do něj vleze (třeba budu mít zvětšeno písmo), rozhodně se nebudu snažit okno scrollovat, ale roztáhnu jej.
Ještě mimo téma dodám něco.. přestože statistiky mluví za sebe (97% uživatelů na Internetu má javascript zapnutý), doporučil bych zmíněný odkaz přepsat..

<a href="blablabla.html" onclick=window.open('this.href','_blank',.....

Takto bude výsledek fungovat nejen uživatelům bez javascriptu, ale také těm, kteří jsou zvyklí většinu stránek/odkazů otevírat do nových panelů/tabů/záložek. S původním odkazem by se dostali pouze na stejnou stránku, kde je umístěn onen odkaz (za url se pouze přidá znak #).
K prvnímu dotazu: Nové okno chci využít na vložení videa. Chci, aby to fungovalo tak, že po kliknutí na třeba"díl první" se otevřelo nové okno které by mělo rozměry okna videa - sice je to docela prasecký způsob, ale jinak to nejde :)

k tomu mimo téma: ... přesně jsem nerozuměl, jak a co mám přesně změnit na ten jiný způsob. (jsem nemocný a v současné chvíli poněkud nechápavý)
"jsem nemocný a v současné chvíli poněkud nechápavý"
To jsou vsechno vymluvy. Presne, jak pise kazdy druhy, ze neumi moc JS, HTML, CSS, cokoliv. Toho je treba forum na jakpsatweb plne. To si nech pro maminku nebo pani ucitelku :) Je to jine slovo pro lenost. Ano, jako nemocny toho moc neudelas, ale tvuj momentalni stav je vsem ukradenej, vis?

jakpsatweb.cz - html - tag A, parametr target
jakpsatweb.cz - javascript - priklady
jakpsatweb.cz - javascript - metoda open
ju?
Jakub - K prvnímu dotazu: no hele, to je všechno hezký, ale to že tomu oknu zadáš nějaký rozměry by ti mohlo stačit, nevím proč chceš ěště zakazovat změnu jeho velikosti...
Btw pokud to nemaj prohlížeče taky ohlídaný, tak by se imho změna velikosti dala ručně zakázat malym javascriptem... >:-)
Taková spíše řečnická otázka: Chceme se svým webem prezentovat nebo ovládat klientův OS?

Mě takové praktiky spíše odradí od další návštěvy. Přece pokud mi text z malého okna "vyteče", tak si to okno roztáhnu. Proč mi v tom chce někdo bránit?
ad řečnická: Po vzoru jedné z nejúspěšnějších SW firem přece víme, že vyhrávající strategie je "všechno víme nejlíp, proto to bude tak jak chceme my a uživatelům zakážeme co můžeme"