Kdy se předělá reklama?

Jak dlouho trvá,aby se reklama předělala jinam? jak jste mi radili , at dám -reklamu ze vstupní strany pryč- nastavila jsem ji v nastavení "DOLE" na všech stránkách ...., ale i když jsem dala uložit a aktualizovat , zatím se nic nestalo.Reklama zustala pořád na uvodní straně, je možné že to potřebuje pár dní? aby se to předělalo?
<HTML>Po změně nastavení je třeba nahrát všechny soubory znovu. Ale raději si nejdřív už vložený kód reklamy zazálohuj.</HTML>
To si deláš srandu , jak znova? to mám celý web smazat a nahrát znova? dyt ho nemám ani nikde zálohovaný , comannder a ftp smazané ,kvuli virom , už to nechu ani vidět, to mam nahrávat přes menu v webuzdarma po jednom souboru, např po jedné fotce? to si vážně děláte srandu , tak když tam někdo chce reklamy , tak budiš, ale at si je tam už dá sám ne? i na hlavní stranu se reklama vždy dala sama,..myslela jsem že to bude jednodušší.
To si děláš srandu, že ten web nemáš nikde zálohovaný?

Nainstalování nějakého FTP klienta bude asi nutné, ale raději bez hesel.
nahravat znova fotky kvuli reklame je zbytecny, protoze do nich se stejne ta reklama nevlozi, i kdybys je nahrala tisickrat
Většina textových editorů umí pracovat s regulárními výrazy a potom je vymazání "<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ-->.*<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->" záležitostí pár kliknutí. Některé editory zvládají navíc i dávkové zpracování a pak může být tahle úprava za patnáct vteřin hotová celá..
<HTML>FTP nezavrhuj, jen prostě neukládej heslo v programu a při připojování ho vždy ručně vyplňuj. Zálohu webu bys ve svém pc měla v každém případě mít.

A jak už bylo řečeno, není třeba nahrávat všechno, jen html soubory, do kterých se má banner vložit.</HTML>
Hele, taky mi připadá nepohodlné, že se ta reklama vkládá přímo do těch souborů a musí se to kvůli tomu znova nahrávat (aneb šlo by to i pohodlnějc pro uživatele, ale zase by to bylo náročnější na server). Ale tys měla virus, ne my.
Dotaz -číslo 1) nahrát znovu i - návštěvní knihu?kvuli reklamě?

dotaz číslo 2 ) dala jsem reklamy všude dolů na stránky,aby nebyla na hlavní straně ,ale na hlavní straně reklama zustala , přestože i ji jsem znovu přehrála.Jakto?
>> dala jsem reklamy všude dolů na stránky,aby nebyla na hlavní straně
Ono je tam slovo "všude". To znamená, že to platí i na hlavní stránku.

A má vůbec smysl mít tu úvodní stránku?
Ta to jen kazí. Takže: Úvodní stránka smysl nemá.
2) wz.cz - menu podpora - nadpis zobrazeni reklamy
Pouzivam zpusob do iframe. Kam vlozis tag s iframe, tam ti da reklamu. Coz je vyhoda proti reseni vkladej reklamu php scriptem wz vsude, kde muzes.

1) nerozumim, resi to zrejme predchozi reakce. wz.cz ma program v php, ktery vklada reklamu do vsech souboru s priponou php, htm, html, pokud jej (nevypnes) zobrazovanim do iframe. Pokud v knize hostu mas reklamu uz timto programem vlozenou, pak ji treba prepsat verzi bez reklamy. Jen php/html soubory. Obsah databaze (zprav) s tim nesouvisi.