Div v jiném rámu

Mám stránku se dvěma rámy, v tom jednom rámu mám zobrazenou stránku s CSS, nějakýmy javascripty a tak... a z tohoto rámu potřebuji zobrazit <div> do toho druhého rámu, jak na to? děkuji (něco jako absolutní pozicování, ale to nejde použít, protože to je omezené jen na ten rám ve kterém to je)
Pro práci s elementy se používá javascript a konkrétně DOM.
To znamená, že z toho prvního divu získáš parametry i data elementu a tento element přeneseš do druhého divu.

Takže si zjisti:
- jak se ziskávají data z elementu
- jak probíhá komunikace mezi dvěma rámy
No problém je ten, že mi to z nějakého důvodu nefunguje když div do kterého chci promítnout obsah je na stránce v tom rámu a ta stránka není na stejné doméně
Mám pocit, že to maji zakázaný některý prohlížeče a/nebo operační systémy. Už jsem kdysi zkoušel ovlivňovat z jednoho rámu v jedný doméně obsah druhýho rámu v jiný doméně, a pamatuju si, že mě to nenechalo, maximáloně mi to napsalo že to z bezpečnostních důvodlů nejde.
cz.php.net/file
cz.php.net/echo
cz.php.net/include
se to da obejit, co psal RUR
Já ten obsah rámu kterej chce ten javascript přečít nemůžu vkládat skrz php, je to totiž stránka na který sem přihlášenej takže se na ní php nedostane.

Koukal sem že se to řešilo na webu pomocí různýho obcházení pomocí JSONU, vytváření proxy přesměovávačů lokálních, i na googlu na to měli nějakou šílenou aplikaci která ale nefungovala v novym IEčku a byla omezená v dalších prohlížeších, takže všechno jen polovičatý řešení..

Tam prostě napíšu ať uživatel zkopíruje celou stránku a hodí ji do pole v tom druhým rámu a bude to nejlepší cross-domain a cross-browser řešení....
Když máš tu stránku, na který jsi přihlášený a php server by ji viděl jinak, tak neuvidí ji jinak i návštěvníci/uživatelé, nebo se pletu? :)

Ale s tím přihlášením na stránku to skrze php řešit lze -- tedy ne na webzdarma -- přes sockety (není problém posílat post data)..
___
Javascript se takto chová (jak psal R.U.R.) z bezpečnostních důvodů...
podobný příklad: stejně tak nemůžeš (mimo IE6) provést AJAXový dotaz na jinou doménu, než odkud jsi skript stáhnul...
Přihlásit přes PHP se na tu stránku nejde protože povolí jen jednu IP adresu, a hlavně ani nevím na které stránce zrovna uživatel je protože mi to z toho framu nenechá načíst vůbec nic..
@Hjkl: Tak src rámu by tě imho neměl zabránit zjistit.. (a to je myslim dostačující informace o tom, jaká je to stránka)..

___
Co je to za službu, že se nemůžeš přihlásit odkudkoliv, ale pouze z vybrané adresy?
Tušim že ani src nejde.
Snažím se to teď udělat přes htaccess způsobem kdy skript odkážu jakoby na lokální adresu ale htaccess tam podstrčí tu externí adresu, takže taková ta proxy.. ale nedaří se mi to zprovoznit

RewriteRule ^test$ http://www.seznam.cz [P] tohle vůbec nefunguje

RewriteRule ^test$ http://www.seznam.cz tohle funguje ale je to jen obyč redirect takže skript pozná že adresa je externí

Jak to mám správně zapsat?
@Hjkl: Problém je, že prohlížeč se ve skutečnosti od serveru dozví tu "novou upravenou" adresu. A pokud je na jiné doméně, provede redirect natvrdo - s pomocí RewriteRule se ti schovat adresu nepodaří.. Možná, že to půjde přes Alias.. (také v htaccess) -- jen nevím, jestli může být alias směrován na URL..
hehe, šlo by to určo přes vlastní server a vlastní dns server :-D