Hodiny

Ahoj, prosím jakým tagem vložím hodiny do HTML stránek? Nechci žádný PHP a tak, s tím moc neumím. Díky za předem všem za odpověď.
<clock>
<div>hodiny</div>

PS: Jesltiže neumíš PHP, zřejmě ani neumíš javascript. Pak je to problém. Ale zkus na webu pohledat nějaký JS skript na hodiny. Možná budeš mít štěstí a rozchodíš ho.

PS2: Vykašli se na hodiny na stránkách. Kvůli tomu tam nikdo nechodí a problikávání sekund zbytečně ruší.
jakpsatweb.cz - javascript - priklady

1 Nejdriv se ale zamysli, nac ti jsou hodiny v JS? Kazdy je ma dole v liste.
2 Navic hodiny v JS odpovidaji obvykle casu, co mas nastaveny v PC, ktery zobrazuje stranku. K cemu je ti zobrazovat 1.1.1981 5:30 (cili, co ma uzivatel, muzes se spolehnout na ten cas?) , kdyz je ted 18.6.2009 13:20 ?
3 Pri propojeni s PHP, ze zakladni cas bude ze setveru a pouze pres JS budes pricitat hodiny, to je zajimave, ale nespolehlive. Co kdyz Pc pretizis? pak nebude ukazovat spravny cas a bude se opozdovat.
4 I to se da resit, ulozis si rozdil casu PHP a JS. A potom to synchronizovat podle casu JS a odpocitavat rozdil. Ale muzes se spolehnout na to, ze ti behem zobrazeni nikdo nezmeni v PC cas?
5 A i pres oto vsechno, co kdyz mas na serveru chybny cas?

Ja bych cas nechal jen a jen na bode 1, cili viz ZBI
http://www.webtip.cz/art/wt_tech_os_script/wt_javascritp_watches.html
http://phirebase.com/downloads/examples/xhtmljavahoddatsva/xhtmljavahoddatsva.zip

A další http://www.google.com/search?hl=cs&q=javascript+hodiny&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=
PS: Hlavně neposlouchej ty nahoře - oni to ještě neumí! Není nic krásnějšího na stránkách, než poskakující digitálky... :-D