!!! ADMINE !!!!

Nepatrim k tem co nadavaji na webzdarma a samozrejme mam zalohu, ze,
ale takzvaný Miro, uz sem prosimte napis nakou informaci co, jak, proc a hlavne KDYYY !!!!! nebo aspon, ze sme vsickni hrozny kreteni, proste neco. Vono kdyby treba ty data neslo zachranit tak uz by se hromada webu mohla stehovat na jinej webhosting.
Dikec zdarec.
myslím, že aspoň nějaká data se zachrání určitě....jinak by to nemohlo vůbec trvat takovou dobu...
me je celkem jedno jestli se zachrani, me upload nedela problem, ale web je potreba obcerstvit tak rychle rychle KDY TO BUDE !?
kdo ví....ale mohli by třeba uvolnit jednoho zaměstnance, co by sem chodil pravidelně uklidňovat davy.... ;-)
Sou v zasade 3 moznosti, bud web obnovit rychle a data nezachranit, tim padem bude straceno mnoho dat, ktera nebyla zalohovana, pripadne byly zalohy smazana, nebo se snazit data obnovit, ale neni jiste, ze se to povede a bude to trvat urcite dlouho, a nebo muzes koupit pro webzdarma druhej disk, na kterej by se nahrali novy data a pri tom by este byla moznost zachrany starych dat....
Jen tak pro zajimavost by me zajimalo, kolik, cca, tech dat na WebZdarma bylo. Desitky, stovky GB??? Kdo vi... Ale WebZdarma je fuckt u nas absolutne nejlepsi!!!
blacky Od dob, kdy zrusili nixnet obravdu je, ja mam este dva stary ucty na nixnetu a plne je vyuzivam, ale nak sem neprisel na to jak si registrovat novej a mam takovy poneti, ze to vubec nejde, po tom, co presel pod PES.cz, ale aspon je este zdarma pro ty, co tam byli registrovany pred tim, nez zkrachovala spolecnost NIXNET, je tam PHP, MySQL, FTP, mail a taky 50 MB mista...
WZ byl perfektni doufam ze zas bude. Ja bych bral tu ztratu dat, mam zalohu :)))
Ja mam zalohu tak napul, ty data mam na disku, ale nemam je pohromade v jedny slozce, takze si budu muset vzpomenout, co tam vlastne bylo, abych to tam moch znova nahrat :-) Ale jinak je mi jedno, estli budou data ztraceny, nebo ne....
já si klidně počkám....
Ale co zaznamy v knihy hosti, diskusich a podobne? Taky to trochu zamrzi. Ja mel stesti, ze jsem si tyto zaznamy zalohoval pred nedavnem (tedy pokud nekdo neco na posledni chvili nezapsal). Ale to uz cert seber...
Ja mam stranky samozrejme zalohovane, ale uz ne napriklad vysledky hlasovani, komentare k fotkam ... Takze radsi pockat nez zacit znovu.
To je pravda, ale taky si de napsat PHP skript, kterej zkopiruje celou SQL databazi, pripadne dulezity soubory na jinej webhostingovej server kazdej den....
Mam WZ rád .... :)) ať to opravej ... :PP ..... stejně by mě zajímalo kolik !!! WZ užívá místa na HDD ... kolik GB ?
no kdyz sem si secetnul kolik toho je v katalogu tak me vyslo okolo 1 TB.
To uz je slusnej hadr.
fandim WZ a doufam, ze zadny data nebudou ... aspon se lide nauci zalohovat ;) a bude perna diskuze ... jen tak dal kluci, pokud budete chtit disk, rad zapujcim svou prenosku 4,3 G. Muj prvni dojem byl "ktery pravidlo jsem porusil, ze mi to smazali ?" :)))
Mno tak ne kazdej tam ma 50 mega... Ale sou i lidi, co maj vic....
......to byl hodne hruby vypocet, jenom takovej navod.....
stejne, klobouk dolu. Kdo zadara poskytne tolik mista na svym disku ? A furt si bude nekdo vymrcovat.
Admin - Vcera som vetko uploadovala, takze som (nastastie) o nic neprisla. Vsetkoco natahujem na web mam v tej istej strukture v pc. Kedze ale planujem rozsirit obsah stranky zaujimalo by ma kedy to Admin asi vidi, ze by to bolo funkcne.
Ad. zalohovanie - teraz je uz zbytocne mentorovat nad zalohovanim. Uz len koli istote je dobre ukladat si co davam na web do pc, alebo na cd, ci diskety. Pre buducnost je to jasne poucenie: cokolvek dam na web zalohujem.
Jseš trapnej
ah

oj
ty magore
Bez na jinou planetu