Jak zviditelnit stránky

Ahoj jak mám udělat aby se ve vyhledávačích objevovaly
mnou vytvořené stránky?
Především je potřeba vytvořit smysluplný obsah. Představ si, že jsi fanouškem Petry Krejcarové nebo jejího žánru a podle toho napiš vhodně strukturovaný text. Fotky nestačí. Piš takové informace, které by tě jako fanouška zajímaly.

Potom tyto stránky registruj u nejběžnějších portálů. Nezapomeň zařadit stránky do správné kategorie. Vyhledávače si už tyto stránky najdou samy.

Jako pomůcku pro vytváření textu můžeš použít http://www.seo-servis.cz . Je to jen nástroj, který ti sdělí, co všechno tvému webu schází. U zdrojového kódu stačí zhruba 90 bodů ze 100, další optimalizace nemá smysl. Momentálně máš 54, což znamená slušnou rezervu.
Základem jsou odkazy na tvé stránky směřující. Indexovací roboti (google, seznam a další) postupně prochází stránky a navštěvují odkazy (a podle obsahu tvé stránky a stránek, které na tebe odkazují určí i jejich fiktivní "hodnotu/přínost" stránky - např. PageRank, S-rank, Jyxorank, Alexa,..).

Některé vyhledávače umožní "zaregistrovat se" a přeskočit tak úvodní fázi před prvním zaindexováním/navštívením robota.

Většinou pomůže i umístění odkazu do některých katalogů na webu (seznam katalogů si jistě zvládneš najít). I tak ale platí, že než se stránka ve vyhledávači někde zobrazí, tak uplyne od jejícho vytvoření většinou minimálne 14 dní ;)
Mimochodem - ten luk drží jako prase kost.
Držení luku je minimální problém, jsou tam zásadnější problémy.
Děkuji za rady s tím už si nějak poradím.

Lamu A ds nechápu co máte za problém?
<HTML>Mno mě spíš než luk zaujalo to, že stránka porušuje pravidla zobrazování reklamy. Banner nesmí být na takovéto vstupní straně, patří až na http://www.petrakrejcarova.wz.cz/menu/menu.html. Pokud nedojde k nápravě, může se na webu objevit další, taková pěkná, reklamní lišta.</HTML>
Aha ale to já přeci neovlivním kde se zobrazí ta reklama ne?
Martin: ne
hm tak se tim ani nemůžu zabývat.
Je to velkej problém s tím bannerem?


to moje "ne" má význam, že tvoje tvrzeni:
Aha ale to já přeci neovlivním kde se zobrazí ta reklama ne?
není pravda
už to chápu
Je to velkej problém s tím bannerem? - viz Thalia
Martin: Vstupní stránku je dobré zrušit, protože v tom stavu, jak ji máš, zhoršuje viditelnost webu ve vyhledávačích.
a když už ta titulní stránka zmizne, zkus uvažovat o tom jakou vypovídací schopnost z hlediska někoho, kdo si střádá odkazy má např. toto:

<a href="http://www.petrakrejcarova.wz.cz/biografie.html"><img src="biographybanner.jpg" id="Image4" alt="" align="top" border="0" style="width:150px;height:43px;"></a></div><div id="bv_Image5" style="overflow:hidden;position:absolute;left:559px;top:11px;z-index:4" align="left">
Pokud chceš, aby tvoje stránky našel nějaký vyhledávač, musí dotyčný hledat výrazy jako: luk, šíp, kozy a podobně, protože jinak nemá šanci tyhle stránky najít. :-))
...content="Petra krejcarova Carpathian goddess/html; charset=ISO-8859-1"> - to je fakt maso pro Google!
hm tak to jsem v koncích já jsem rád že jsem to vůbec dal nějak dohromady :)
http://seo-servis.cz/search-pozice-ve-vyhledavacich/ - tam už tě naváděl nahoře Kit.
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl - přidat adresu do Google
http://www.jakpsatweb.cz/vyhledavace.html - klasika o webu

Jinak napácháš stránkami více škody než užitku. Nedivil bych se, kdyby tě Krejcarová žalovala podle zákona na ochranu osobnosti. :-)