At zije www.webzdarma.cz

Ahoj vsichni, jsem rad, ze uz bezi vse, tedy az na to, ze jsem mel trosku starsi zalohu, kterou jsem tedy musel trosku obnovit k obrazu svemu. Takze ted uz mi bezi naprosto vse. S pozdravem frana http://fordtaunus.czweb.org P.S. Miro, drz se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo, at zije, je to fakt pohodovej webik s pohodovejma adminama. Miro, drzime ti palce u nas v kanclu.

I.P.S. - Skanska
Kazdy kdo dela stranky (nebo cokoliv jineho) na cem mu zalezi si svoje vytvory zalohuje. To je podle mne pravidlo cislo jedna.

A na freewebu to plati dvojnasob, ne? Tak co si furt vsichni stezujete.
Ja Miru taky podporuju! A cely server WebZdarma zrovna tak!
Všechny vás miluju!!!
Jo, vsema deseti podporuju miru, fakt dela co umi a jde mu to dobre, tak vy idioti prestante remcat a podporte freeweb. Na www.kgb.cz atd. by se na vas vsichni vysrali. Takze MIRA FOREVER..........................
Já se též přidávám k podpoře Míry...držím palce
Co to kecáte za pičoviny webzdarma je kreténský web!!! Neumí dodoržet slovo!! Nejprve- provoz bude obnoven kolem 18. hodiny, pak provoz bude obnoven v nočních hodinách ........ atd.. Sou to debili!!! Příšte ať neslibují a budu to chápat!
Mám pocit, že někteří prostě bez svých stránek nemůžou existovat. Některý větší firmy, kterým stránky přináší velkej zisk, mají svý důvody oprávněný. Ale co takoví luseři jako ten HACKER? Ti se prostě musí vyřvat a vůbec netuší, co správa serveru obnáší.
Kolem 18. hodiny. Kdo ví, jestli to nebude kolem 18. hodiny. Vždyť neřekl datum.
Ale lidi, budte trpelivy. Tento wwweb si zaslouzi uctu, jelikoz je ZDARMA. Takze vsichni, co tady jen nadavaj jsou vypatlanci. Srovnejte si to v hlavach, nejdulezitejsi zasada je si stranky ZALOHOVAT a kdo to nechape, tak at si zaplati placenej hosting. Takze zdar a silu MIROOOOOOO, drzim ti palce.