Hodnocení rpg-herna.kvalitne.cz, prosím

<HTML>Pokusil jsem se o menší parodii, která vypadá aspoň trochu česky:

Lóře i psům dovol si zamést, dokonce tetu nade písty zalít. Seď na kredenci, opařil sis samet v šatníku a, skrojili už jste ožralé maso. Dones poštu i psům konvalinky a řekni kanci že tur vegetí proto chce žrát tři sta keců. Neříkám ti už nesmysl. Plave lustr do Kolína podle stěn matic. Dones horem rohož, červí játra z konce blat voň, konci blat i horem. Seď ale ven nenanášej punč, veget lavorem nechtě nepárej.

Originál:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed neque orci, facilisis sit amet varius a, scelerisque ornare massa. Donec porta ipsum convallis arcu consectetur eget imperdiet erat tristique. Etiam id purus nisl. Phasellus vehicula molestie mattis. Donec lorem eros, feugiat eu consequat non, consequat et lorem. Sed eleifend venenatis nunc, eget laoreet neque semper eu.

Je i opticky na první pohled vidět, že texty vypadají jinak.</HTML>
Je možný i jiný výklad:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ořem i psům, dolar sedl sametu, koncem textur přidej pissing do jelit.
PSPad má pro tyto účely zajimavý text s víceméně odpovídajícím rozložením znaků v českém jazyce: "Lákamí vůněhulás úmyval rohlivý jednovod lek ma boložekno k úmyslunce já. Alem nestakkol ka postě smítkem...". V poslední době je přibalen i text pro slovenčinu: "Lákanie vônehulás umýval rohľvekvý a jednovod poc šťastý bolo zteplaleď zak. Mesíciť žiari znaďloval nasy dobzor...". Kdo je ale skutečným autorem nebo jestli se jedná pouze o generované texty na základě statistik však naprosto netuším :)
já to nechápu ...

já vůbec nechápu proč na tohle vláknou někdo odpovídá ...

respektive příjde mi, že si autor spíše dělá legraci ...

a pokud né ..

tak to nechápu, proč tu ostatní odpovídají ...

dyt vzhled té stránky vypadá, jako když se někdo učí umístovat prvky na web ...

šílenost :)