Hodnocení rpg-herna.kvalitne.cz, prosím

Dobrý den,
prosím o hodnocení rpg-herna.kvalitne.cz, jak design, tak kód.
Děkuji Quagmire
A co má být toto:
<link href="../images/crypt/vigeneruv_ctverec.png" rel="shortcut icon">
?

A není to náhodou toto:
http://interval.cz/podklady/hotova-reseni-css/priklad-12-1.htm
?
Ne, náhodou není. To je můj vlstní výtvor, vlastní PHP, vlastní HTML, vlstní CSS, pouze text Lorem Ipsum je zkopírovaný z PSPadu.
Jinak ten neexistující ico je tam kvůli ic.cz, smažu.
<HTML>Promiň, ale nevím co tam hodnotit, rozhodně ne design, já tam žádný nevidím, A když už, projeď si to aspoň validátorem, chybí ti tam tag <body>.</HTML>
Thalia: Nevidím problém:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Frpg-herna.kvalitne.cz&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
a natáhni stránku aby byla na obrazovce až dolu, když je její obsah kratší, viz:

Litujeme, ale stránka, o kterou jste žádali zde není.

Pokud jste adresu zadávali ručně, zkontrolujte prosím její správnost.

PS: můžeš se inspirovat na interval.cz
<HTML>Před chvílí jsem tam to body neviděla. Ale to nic nemění na faktu, že co se týče designu není co hodnotit.</HTML>
A nějaké kritéria, co se považuje za design a co ne? Prostě když to není přeplácané obrázky, tak to není design?
<HTML>Neřekla jsem, že tam mají být hromady obrázků. Sama mám web, kde je co se týče obrázků jen jednoduché logo a miniobrázek u aktivní položky menu. Ale toto mi přijde hooodně minimalistické (i jen pomocí css se dá udělat spousta zajímavých věcí) a navíc ta kombinace barev, včetně barev samotných, mi opravdu nesedí.

P.S.: nějakÁ kritéria.</HTML>
Nějaký tip? url? co třeba url tvého webu? :-)
nějaké byl překlep ;)
P.S.: Modrá nesedí? To je věc vkusu..
Vizuálně je to dost hnusné. A z hlediska zdrojáku není co hodnotit (v těch pár tazích není co pokazit).
<HTML>Kritérium je subjektivní, založené na vkusu. Ale vesměs platí, že dva obdélníky ve dvou barvách za design moc považovat nelze. A je pravda, že lépe se posoudí design na stránkách, kde je nějaký rozumný obsah.

Za sebe mohu jen říct, že barevně nic moc (ne že by bylo málo barev). Velká plocha s modrozelenou barvou je silně nevhodná z toho důvodu, že člověku se po delším sledování vypálí na sítnici a při pohledu na nějakou bílou plochu ji vidí chvíli růžovou. Je to nepříjemné.

A to nemluvím o tom, že ty barvy k sobě nepasují vůbec. Doporučuju <a href="http://colorschemedesigner.com/">
http://colorschemedesigner.com/</a></HTML>
v těch pár tazích není co pokazit -> by ses divil/a.
Nípal: dík, pokusím se o nápravu. Zdá se mi to, nebo je toto fórum také modrozelené? :-)
<HTML>Ne tak krutě.</HTML>
Asi by to chtělo zkalibrovat monitor ;) WZ je celé v odstínech modré a šedé.

Jinak musím souhlasit s kolektivem. Barevné podání je ostré a nevyvážené.

A design? Otázkou je, od jaké hodnoty lze mluvit o designu. První co mě napadne, je že je to dost zastaralé. V pravěku by člověk řekl ujde, ale v dnešní době, kdy si většina design pomyslí jako barevné přechody, stínování, oblé hrany nebo zajímavé barevné podání, by řekl příšernost.
Pokud si chceš zachovat jednoduchý layout, takový jaký tam máš, tak bych si pohrál s barvičkami a případně s obsazením. Příkladem jednoduchého designu si vem příklad twitteru.

A kód? Je čistý. Akorát by to chtělo větvení a oddělit bloky na samostatné řádky. Ale každý má svůj stylopis.
Tomík: dík, pokusím se.
PS.: monitor mám vpořádku, to já jsem barvoslepý :)

Nípal: Ty barvy jsou vybírány podle colorschemadesigner ;-), asi to neumím správně používat..
Myslim, že všechny výhrady již byly vyřčeny. Nemá smysl je opisovat -- přidávám se k názoru většiny (je to většina, že jo? :)

Když minimalistický design, proč nezůstat při zemi a použít klasiku - bílou, šedou, případně jiné klasické kombinace? Jednopixelový rámeček se také onosil a dneska frčí rámečky širší, případně žádné ;)

Colorschemadesigner je super věc, jenže.. některé generované kombinace barev (při nevhodném vybrání té první) jsou šílené a steží použitelné.

___
Nechci si tady dělat reklamu, ale rád bych ukázal, že i bez obrázků lze udělat minimalistický design, viz například http://tmp.icebolt.info/csstemplates/center/
Freeze: díky, ale http://tmp.icebolt.info/csstemplates/center/ se pro budoucí obsah toho webu nehodí.
__

díky všem za rady :-)
Quagmire: Však ani jsem ani nepsal, ať to použiješ. Psal jsem jen, že se můžeš inspirovat. A podívat se, jak podobné věci/problémy řeší ostatní. ;)
No nic proti, ale kdyz jsem prisel na web, a anglicky moc neumim, tak nejde vubec poznat o cem jde.. vzhled nic moc, obrazky na pochopeni obsahu nejsou, proste divne. V Title mas uvodni stranka ale celkovy web je v anglictine..
V title je sice nesmysl (text "Úvodní stránka" JE nesmysl), zbytek však není anglicky, ale Lorem ipsum.
<HTML>Well, Mr. Fetak, you're wrong. English looks different.

<em>Lorem ipsum dolor sit amet…</em> je výplňový text používaný typografy a ladiči designu, jehož součástí je text. Začátek textu pochází z Cicerova projevu, zbytek jsou náhodně vygenerovaná latinská slova, tudíž text nedává smysl a nedá se tedy ani hovořit o tom, že by snad byl psán v latině. Pro pořádek je třeba říct, že text se používá jako náhodná výplň s evropsky vypadajícím rozložením písmen, takže se dá ladit celkový dojem a proporce použitého textu. Bohužel pro český jazyk je tento výplňový text nepoužitelný - Lorem ipsum a Nějaký rádoby český text vypadají na první pohled dost odlišně - zejména kvůli nabodeníčkům, která se v Lorem ipsum nevyskytují.</HTML>
Tak tak, Cicero O nejvyšším dobru a zlu. Část projevu obdahující slova dolorem ipsum dolor sit adipisci (..) pojednává o bolesti.

Vpodstatě obsahově žádný význam pro web ani pro češtinu, ale vypadá to profesionálně ;-)