pomalé načítání stránky

zdravím všechny,
mám problém s dost pomalým načítáním webu chodec.xf.cz..
je to delany ve wordpressu, zkousel jsem toho dost vcetne ruznych pluginu atd, nicmene to moc nepomohlo..na foru wordpressu jsem se dozvěděl, že to je hostingem, co mam delat?
dík moc
<HTML>A protože wordpress jede pomalu na lecčem, lidé houfně mění hosting nebo blogovací systém. Mohu doporučit zkusit ten od webzdarma: <a href="https://www.webzdarma.cz/blog">https://www.webzdarma.cz/blog</a></HTML>
Wordpress je velký moloch (hůře je na tom snad už jenom Joomla). Ze dvou testů se mi stránka vrátila za 2.45s, což není tak strašný výsledek (i když je noc). Jednoduše řečeno - Wordpress nějaké nemalé systémové prostředky spotřebuje a vzhledem k počtu hostovaných domén na serverech webzdarma je pomalý. Řešení víceméně spočívá jen:
a) změnit hosting (pokud chceš nutně Wordpress možná budeš muset sáhnout do prasátka)
b) změnit CMS.
c) spokojit se s delší prodlevou při načítání stránky.

___
Hm, příště si tu stránku před uložením příspěvku raději aktualizuju, ať neopakuju zodpovězené :)
díky pánové..takže je to vlastně kombinace obojího-jak hosting, tak WP..a pokud se s tim ted neda nic jiného nez a) a b) dělat, je to nemilé..
uz jsem si na WP zvyknul, je dost pohodlnej, asi by byla blbost to měnit..a změna hostingu s sebou přináší také možné komplikace...tudíž asi volím c)
:)