PHP ?

Proč prosím Vás nefungují fopen("http://...), file("http://...) ? To jsou přece základní funkce a jsou na nich postaveny mj. i moje aplikace. Laskavě Vás žádám, abyste tyto funkce povolili, to mám vytvořit Webovou aplikaci na základě print a for ?

Jaký je timeout, jaká je verze PHP, jaká jsou všechna omezení ? Chápu Vaše obavy o bezpečnost a o zatížení, ale tohle snad už ani není PHP.

Děkuji za odpověď.
Chapu Vas, ale mame pro to sve duvody. Bohuzel ne vsichni maji seriozni zajem vyuzivat nasich sluzeb, ale snazi se o ruzne Denial of Service utoky a toto je v tomto pripade dost jednoduse zneuzitelna funkce. Na druhou stranu muzete vyuzit fsockopen(). Timeout je nastaven na 20 sekund, ale to se muze v prubehu casu vyvijet obema smery, nicmene mel by vyhovovat vsem korektnim aplikacim. Verze php je nyni nejnovejsi (php4.0.4pl1). Blizsi informace o php pripravujeme, upozorneni naleznete na tomto miste.
Diky za pochopeni
Abych nezapomel: mate moznost vyuzit nasich placenych sluzeb, kde zadne takove omezeni neexistuji. Verim, ze cena je pro Vas vic nez prijemna.
S pozdravem
Děkuji za nabídnutá řešení.
Jak pomoci funkce fsockopen() zobrazim obsah TXT souboru? Delal jsem to dosud pomoci file(), coz ted zrejme nejde a stavajici kod mi s fsockopen() nefunguje (pise to "Supplied argument is not a valid File-Handle resource"). Puvodni kod je nize.

Diky

Karel Pribyl

$fcontents = file (filename);
next($fcontents);
while (list ($line_num, $line) = each($fcontents))
{ echo "$line"; }
Přečtěte si RFC2616 a PHP nápovědu k fsockopen(). Omezení se týká pouze otevírání URL.