Nahrada

Dobry den, nedavno jste mi psali, ze porusuji pravidla kdyz mam reklamu na intru a dale ne, staci kdyz na kazde strance v menu je vase ikonka? Viz zde http://snupacitabak.xf.cz/index2.php
<HTML>Ne, nestačí.</HTML>
Ikonku nelze považovat za reklamu, která je součásti podmínek, protože neprodukuje zisky získané z reklamy. Navíc se jedná o statický obrázek, který není vázán na počty zobrazených reklam (přístupů). Kdybys použil jen tuto ikonku, tak po měsíci může být tvůj web smazán z důvodu nulové návštěvnosti. Samozřejmě skutečná reklama je na úvodní stránce, ale ta ikonka ji nenahrazuje. Takže i nadále porušuješ podmínky zobrazení reklamy.

Ikonka je pouze propagační materiál, který může uživatel dobrovolně využít k přispění služeb WZ.
OT: Už konečně vyhoď ten totální nesmysl v podobě "vše spadá pod zákon 618/2003 Policie ČR".
Ok, reklamu mate i na hlavni strance nahore, 4. pravidlo se zakonem je pryc.
Snad uz vase problemy skoncily..
<HTML>Naše? Spíš tvoje, ne? Nebudeš mít problém se smazaným účtem...</HTML>
To je taky moznost :)
Ale dejme tomu ze nejak porusim pravidla a vy mi nejak zablokujete web, abych si mohl kdyz tak stahnout zalohy a potom ho smazete nebo jak? :)
Obávám se, že ty zálohy nestihneš. Každý rozumný webmaster si udržuje originály u sebe na disku. Takže pak už jen pravidelně zálohovat databáze.
V lepším případě dostaneš upomínku k nápravě. V tomto stavu máš jedinou možnost jednak k napravení dané situace a jednak i k zálohování tvých souborů.
V horším případě ti bude web okamžitě smazán i bez předchozího upozornění. Zde se k souborům už nedostaneš, protože byly smazány.

Takže jak píše Kit, je potřeba dělat zálohy nebo mít originál u sebe.