Prosím o konstruktivní kritiku webu

Dobrý den,
rád bych si prostřednictvím tohoto vlákna přečetl Váš názor na www stránky www.masaze-ostrava.kvalitne.cz

V prvé řadě chci upozornit, že se jedná o upravenou volně šířitelnou šablonku, takže jistá originalita celkové koncepce je touto skutečností jistě poněkud dotčena, avšak přesto shledávám tuto formu k poměru finanční možnosti/kvalita jako plně dostačující.

Klidně se ale vyjádřete co se týče výběru fontů, velikosti písma, barvy, pozadí, fotografie atd.

Co se týče zdrojového kódu, chtěl bych zdůraznit, že mé znalosti jsou velmi omezené, i přesto se mi nedávno podařilo stránky udělat validními. Nyní se postupně pokouším o seo optimalizaci...
Kazí to ta reklamní lišta. Myslím, že by se kapacitně stránky bez ní obešly. S reklamou na konci stránky by to vypadalo líp
Obrázky by se mohly jmenovat i jinak než imgxx.jpg, u některých by se dala optimalizovat jejich velikost a bylo by dobré uvést u nich alternativní popisy.
Pak opravit nějaké překlepy(třeba: Kde síldíme), doplnit chybějící </p> (olejova_masaz.html), také bych místo # doplnil nějakou smysluplnou adresu. Stanov si jaká bude adresa domovské stránky webu a podle toho udělej odkazy - třeba http://masaze-ostrava.kvalitne.cz/ a http://masaze-ostrava.kvalitne.cz/index.html jsou dvě různé adresy.
Třeba "nahromazené" je divné české slovo, ne?
Stránky jsou "chudé", přidej více obrázků, grafiky, informací. Dnešní poopulation má monitory přes půl obýváku (já mám o něco menší) - a na tvých stránkách není skoro nic ke koukání (bez brýlí ani prd - zvětši písmo, nebo dopadneš jako já)! Jinak docela příjemné stránky (nic na mě nevyskakuje ani se neblýská - jsem dost plachej)... :-)
1. Okopírovaní šablona - co chceš hodnotit?
2. Šedé písmo na bílem podkladu je málo konktrastní.
3. Stránka působí prázdně a chudě - dojem ja takový prázdný, nepřesvědčivý.
4. Celkový dojem: průměr. Neurazí, nenadchne.
5. Máš na ty fotky autorská práva? Odkud jsi je vzal?
ad 1.) tenhle bod jsem objasnil v úvodu vlákna - nechci hodnotit layout, ale barvy, fonty, velikost písma. Tohle nebyla moc konstruktivní poznámka :)

Jinak ostatní beru na vědomí, jestli se sejde více podobných názorů, zajistím nápravu.

ad 5.) Tuhle slabou stránku si uvědomuji. Fotky jsou bohužel stažené z internetu - jsou to takové ty natisíckrát uradené fotografie, které se vyskytují u každého druhého článku o masážích a na každé třetí stránce - jedná se o provizorium, které do čtrnácti dnů zmizí. Je zajištěný fotograf a bude se fotit přímo v daném studiu.
Každopádně děkuji za tuhle poznámku :)