Obrázky z webu se dají vyhledat googlem

Dobrý den,
mám problém, že když zadam do googlu název mého webu (bez přípony wz.cz) a dám hledat v obrázcích, tak se na mě vysype hromada obrázků, které odkazují na můj web. Docela mi to vadí, nejde nějak zařídit, aby ty obrázky nebyly v googlu vyhledatelné + samozřejmě odkazy na stránky také? Prosím za jakékoliv rady
Zkus prozkoumat, k čemu je určen soubor robots.txt a jaká jsou pravidla pro jeho vytvoření.
Pokud dobře chápu dotaz, vadí ti, že při vyhledání názvu tvého webu se mezi obrázky objeví "ne tvé" obrázky z jiných webů, kde jsi například dal příspěvek do diskuse apod.? Jestli ano, tak mám jednoduchou odpověď: jednoduše s tím nic nejde udělat. Vyhodit cizí obrázky (na jiné doméně, než ke které máš přístup) z výsledku hledání prostě není možné ;)

Jediné řešení je "odsunout" tyto obrázky až za tvé vlastní (i když ne obecně relevantnější) obrázky -- a to tak, že provedeš netriviální seo optimalizaci na vlastním webu (vhodné pojmenování obrázků, vhodný title a alt popisek, vhodné odkazy na tyto obrázky apod.)

___
Mimochodem, proč by někdo měl hledat "utaes", a ještě mezi obrázky? Imho se zaměřuješ na naprosté nesmysly (bez ohledu na to, že to používáš jako přezdívku), mnohem důležitější je optimalizace na skutečné zaměření stránek (mimochodem, kromě úvodní stránky se na tvém webu slovo "utaes" nikde nevyskytuje, tak proč by na něj měl google vracet orbázky zrovna ze tvé stránky? ;).
tak tedy já to upřesním, prostě vyhledávám také na googlu něco a ten název se bude třeba vyskytovat na mém webu, jak to mám zařídit, aby google nevyhledával cokoliv na mém webu, aby do toho nebylo jakoby vidět?
Že ses ještě neobtěžoval podívat se na robots.txt ?
no to sice jsem už zkoušel, ale když si už googl pamatuje třeba ty odkazy z dřívějška, tak to se pak ten zákaz vyhledávání bude týkat nových odkazů, nebo i těch starých?
Převzato z nápovědy Google:

http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=156449
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=93710

Pokud se obsah v současné době nachází v našem indexu, odebereme jej při jeho příštím procházení. Chcete-li odebrání urychlit, použijte nástroj Žádost o odstranění adresy URL, který je součástí Nástrojů pro webmastery Google.

Takže stačí vše připravit a čekat na další kontrolu.