megavideo filmy

dobry den chtěl bych se zeptat jestly někdo nevi jak se davaj na web ty filmy s megavidea a megaupload atd... a kde jsou jejich kody
Snad sem nechceš dávat warez?

Na web se velké soubory dávají nejlépe přes FTP.
Zřejmě ses inspiroval poslední kauzou kolem sdílení filmů pomoci odkazů. Popravdě jde o horké téma a být tebou, tak bych na tohle raději zapomněl. I když si myslíš, že nic neporušuješ.

A popravdě s tímto zde nepochodíš. Jedna z podmínek použití služeb je zákaz poskytování nelegálního obsahu a TO I VČETNĚ pouhého odkazování na nelegální obsah. V podmínkách to není sice uvedeno, ale WZ nestrpí jakoukoli formu warezu.

A když už se s tím chceš chlubit, tak si to najdi sám. Ty sis zvolil téma webu, tak bys měl také vědět, jak to provést. Pokud nevíš jak, tak pak nemá smysl web dělat.
Tomík: V podmínkách to být uvedeno nemusí, je to totiž uvedeno už v autorském zákoně. Citaci ze zákona už jsem zde myslim jednou vkládal a klidně to udělám znova: “Za zásah do výlučného autorského práva je potřeba považovat jakékoli zpřístupnění díla veřejnosti způsobem, že kdokoli k němu může mít přístup na místě a v čase podle vlastní volby, tj. i prostřednictvím pouhého “linku” nezávisle na vlastnictví či užívání rozmnoženiny díla, která je prostřednictvím linku zpřístupněna (tzn. zpřístupnění jako tzv. mirror downloading či embedded link). V tomto ohledu se jedná o další užití díla, ke kterému je zásadně nutný souhlas majitele autorského práva k zpřístupněnému dílu.” (Autorský zákon: komentář / Ivo Telec, Pavel Tůma, 1. vyd. Praha: C. H. Beck, 2007, strana 228)

Jediný warez, který je možný (i když v "šedé" zóně) jsou pouze fóra, kde se majitel může vymlouvat na "uživatelský obsah". Po upozornění však musí takový obsah stejně odstranit.

A bez urážky, warezových fór existuje tolik, že vznikající nová jsou přímo odsouzena k zániku ;)
Podle meho by vse melo patrit vsem, pokud to nevede k ublizeni, zkaze nebo niceni te veci (chemie, bomby, jedy, nepovolany clovek neco znici).

Co se tyce zakona... Kdyz si koupim film, obraz, pecivo, skrin, tak je ma a muzu si s ni nakladat, jak chci. Pokud s ni nakladat nesmim, pak by se to melo jmenovat pujcka za penize. Jako u zbijecky. A v tomto pripade zodpovidam za tu vec majiteli.
Ale protoze koupe fotky je oznacovana jako koupe, tak ta fotka je ma a jestli ji prodam za 1000 nejakemu casopisu, kdyz jsem autorovi dal 20 korun, to je muj problem. Pokud nekdo bude tvrdit neco jineho, budu se s nim soudit az do sve smrti. :)
Jo, kucis, co sem vlastne chtel :)
sleduj.kvalitne.cz - kdybys uvedl na stranky kontakt, mohl jsem ti postup poslat mailem. Tady takove nelegalni aktivity zverejnovat nebudu. V celku je to snadne, das adresu + kod videa a ono to jede.