Zarovnání obrázku

Zdravím, ráda bych se zeptala, co je potřeba napsat do příslušné řádky v HTML, pokud chci, aby byl obrázek zarovnán na střed stránky, ale zároveň byl jako podklad pro text? Díky
o tom se dá dočíst tady:
http://www.jakpsatweb.cz/css/background.html

Neměl by to udělat Word?
Teneritas: WZ provozuje něco jako Blog - to by bylo pro tento účel (microsite?) asi optimální.
Když jsem to dělala ve Wordu, tak to na webu mělo příšernou kvalitu, takže to musím sepsat v HTML, díky za odkaz!
No ono by asi stačilo podstrčit nějaký lepší obrázek než který vyprodukoval Word
Pravděpodobně, ale stejně se mi to všechno myslím nezarovnalo na střed.

Co je microsite...? Mám v plánu představit svůj obchod se šperky a fotografiemi.
No ono to zarovnávání není jen o tom, co se má napsat do příslušné řádky. Tak to bohužel nefunguje a tak se taky nedá jednoduše odpovědět.

Microsite je malá stránka, která propaguje nějakou větší, typicky e-shop
Ach tak, tak to jsi odhadl přesně:) Podívám se asi na ten blog...nebo mě třeba ještě něco osvítí, zatím díky.
A druhá možnost, na kterou je vhodný blog, je psát tématicky zaměřený blog, že. No a v tom budou zajímavé texty vycpané odkazy na to, co chceme prodat.
Teneritas: Nabízím spolupráci, pokud máš zájem pošli mail na
info@u-adama.wz.cz
To snad stačí v nějakém grafickém editoru spustit obrázek, nějaká možnost vložit text a v HTML kódu vycentrovat obrázek, ne?
Nevím, proč vyhrabáváš tohoto kostlivce a ani nevím, jak se spouští obrázek, ale máš pravdu, složité to není. Jen se to některým lidem špatně vysvětluje. Pro takové uživatele je obvykle lepší již zmíněný blog.
Spustit jako Otevřít v (grafický editor).
Co je to kostlivec nebo jak to myslíš?
Kostlivec je téma, které je dlouhou dobu neaktivní a nepředpokládá se, že si jej původní autor ještě někdy přečte (v tomto případě to byly 4 měsíce).

Navíc tvůj postup s vložením textu do obrázku je s prominutím pitomý.
Hmm. A to mam kvůli tobě vymazat nebo co? Možná bys taky mohl změnit slovník. Buď to slovo "pitomý" nech pro sebe nebo to řekni normáně. Co po mě chceš nebo jak to se mnou mluvíš?!
Ptal ses, co je kostlivec, tak jsem to vysvětlil. Co se týče tvého postupu, vymazat jej nemůžeš, protože to tady na fóru nejde (však ona to za nás jistě smaže Thalia). A stojím si za svým, že tebou zmínený postup je pitomý, a pokud ne to, tak rozhodně není dobrý (snad netřeba rozebírat, že text vložený do obrázku nebude čitelný pro roboty a v závislosti na kvalitě obrázku nemusí být čítelný vůbec). Nemyslím si, že by mé vyjádření bylo nenormální. Možná strohé, ale nikoli nenormální.

Dále, za pitomý jsem označil zmíněný postup, nikoli tebe. Uniká mi tak, proč si stěžuješ na mé vyjadřování vůči tvé osobě. Pokud máš problémy s pochopením psaného textu, doporučím absolvovat znova základní školu. Myslím, že se to tam učí i dnes.
Tak pardon, no.