Nepřekrývá se overflow v IE

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu ohledně vysunovacího menu http://psipsychologie.wz.cz/, které funguje na Google Chrom a Mozilla Firefox, ale nejde na IE. Věc spočívá v tom, že když se menu rozbalí skryje se pod text a nepomáhá z-index, wmode ani nic jiného. Jsem začátečník tak prosím odpověď pro blbé.

Děkuji.


#listaodkazy {
position:absolute;
width:834px;
height:57px;
z-index:19;
left: 190px;
top: 90px;
}


<div id="listaodkazy">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="834" height="106">
<param name="movie" value="lista odkazy bio.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="lista odkazy bio.swf" wmode="transparent" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="834" height="106"></embed>
</object>
</div>
Zapomněl jsem ještě specifikovat menu. Je to to menu na středu stránky pro načítání pdf to s tou šipkou http://psipsychologie.wz.cz/bio/bio.php.
Nemůžu poradit přesně, bohužel nemám IE, ale.. dovolím si zmínit pár problémů, na které jsem narazil ;)

V první řadě tvůj HTML kód nedává vůbec smysl -- ve stránce může být jednom jeden DOCTYPE, jednou tag html s potomky head a body (opět každý pprávě jednou, ne vícekrát). Motáš ve zdrojovém kódu všechno dohromady.. jenom se podívej, kolikrát tam máš nesmyslně "untitled document" (v Chrome si zdrojový kód můžeš zobrazit jako view-source:http://psipsychologie.wz.cz/bio/bio.php). Pokud tento nepořádek nějaký prohlížeč nepochopí, nemůžeš se mu divit..

Jinak překrývání flashových elementů v IE se řešilo kdysi pomocí wmode opaque.. jednak píšeš, že s wmode už sis hrál, ale hlavně si nejsem jistý, jestli je to podobný příklad (například http://stackoverflow.com/questions/761402/why-doesnt-z-index-in-ie-render-the-way-its-supposed-to-over-a-flash-movie).

Mimo to, menu jako flash (.swf) je poněkud kanón na vrabce. Raději udělej jednoduché nevysunovací menu, než toto.. (rozhýbat to můžeš později pomocí javascriptu, například s pomocí jQuery).
Děkuji za upozornění.
HTML kódy tam mám kvůli include a vůbec mi nedošlo, že při include se importuje i kód. Opravil jsem i css.

Bohužel na Opeře a IE stále nefunguje, ale Chrom a FF zvládají.

Jinak je to přesně ten problém co se popisuje na té stránce co jste na ni odkazoval. S rozdílem, že bych potřeboval použít wmode transparent.