Kolik Vám je ???

V nějakem threadu jsem četl, že Lukasikovi je 14 let. I když mě je 25, jsem začátečník, teprve před rokem jsem si koupil počítač, snad na to nejsem moc starej, že ne :-( ? Mohl bych vědět kolik těm, co sem nejčastěji přispívaj (Radek, ...)
Kdyz te to tak zajima :) ... me je 22 a s pocitacema (ne s internetem) si uz hraju delsi dobou ... dobu tak dlouhou, ze se na me zacinaji projevovat profesionalni deformace, ale pevne doufam, ze se tomu ubranim :o)

imho ... nikdy neni pozde zacit ... programovani bych rek, ze je hlavne o predstavivosti, logickym mysleni a "dobrejch" napadech :) ... pak uz jen staci troska toho drilu a manulalu :)

Radek
trochu drilu? heh co to je;).
Mno, jinak je mi 14, ale jak řekl radek a i 25 let není moc za 3 roky pokud se tomu budeš věnotav budeš docela dost dobrej:-).
> trochu drilu? heh co to je;).

Jsou dve ruzny veci ... program vymyslet ... a program napsat ... ta druha cinost je pomerne fadni a uz mi zacina nekdy lezt na nervy, protoze je to porad dokola to sami (ve vetsine pripadu) a tak se casem clovek nauci radu veci delat automaticky, aby nad nima nemusel premyslet (a tim taky vznika spousta debilnich chyb ;) ... nejlepsi by bylo napsat "program" na psani programu :)

Radek
jo jo... to uz jsme jednou resili. valel bych se na vranove s otevrenym notebookem, myslenky chrlil jednu za druhou a byl bych v baliku :-))) mozna bych otevrel oba dva notebooky najednou a delal paralelne. skrz mobil by se daly jeste zamestnat dalsi zahalejici kompy :-)))

m.s.
18
s internetem se znám asi 2 roky
Fajn mně je 20 a programovat jsem začal od 16. Nejdřív Pascal, ten byl povinný ve škole, Krátce na to mě začal zajimat HTML, no a od té doby jen programuji a programuji a zdokonaluji své vědomosti. Kromě pascala jsem se vše naučil sám z knižek.
To je dobrý, já už se učím pasklala 2 roky, ale neumím zatím nic (nedobrovlně ve škole). Ačkoliv mám vždy za výbornou;).
Lukasiku kam chodis do skoly ?
Zš kuncova (Praha 5)
Lukasik
Podle tvého věku hádám, že už se hlásíš na SŠ
kam to bude??

že by Kybernetika ;-)
Já?

Lukasik
Jo ty!

[...........]
hm, zatím nikam, jdu teprv do 8 třídy základky;).
Pro informaci: Pascal byl povinný na SPŠE obor "Elektronické počítačové systémy". Kromě něho byl povinný i HTML, PHP, Visual Basic, ale to už jsem dávno uměl. Byl jsem tam spíše za učitele než jako student.

To Lukasik: A už víš co budeš chcít dělat?
Myslíš školu nebo práci? Školu budu na nějakou elektro průmyslovku, ale práci zatím nevím...
Elekro průmyslovku jsem vystudoval - přesněji ale:
Managemant elektrotechniky :)

Před tím jsem dělal (a dokončil) 3roky v učňovském oboru: Strojní mechanik
Jo školu.
Prosim ťa, kde seženeš práci bez střední školy a ke všemu v patnácti? Já ukončil SŠ, VŠ na prd (- nepřijat) a hledám práci a nic.

Tomík.
Me je 14 a s internetem kamaradim tak 5-6 let a s pocitam jeste dele,v posledni dobe se m zacal delat php, sql,... vytvoril si web a byl mi smazan kvuli nepozornosti admina, nechci se k tomu uz vracet, resilo(resi) se to v kategorii WebZdarma.

________________________
ICQ# 116588734
E-Mail: worldzone@seznam.cz
Www: vvv.old-cans.com
________________________
> ...smazan kvuli nepozornosti admina...

Jo, život je svině...

Mimochodem - pěkné stránky
> ...smazan kvuli nepozornosti admina...

nevim jestli zamerne delas, ze neumis cist, nebo to opravdu neumis, tohle tam urcite nepadlo, muzes si to najit, ten web byl samozrejme smazany naprosto zamerne, to, ze jsem ze dvou duvodu uvedl jeden neplatny na tom nic nemeni

(posledni ode mne na tohle tema)
Admin - ok, ale nemel jsem sanci prezit s webem, kdybych neporusil reklamu, tak bych porusil warez, ktery jsme tam nemel :-))
to zni jako 'on by si neco nasel' takze chces rici, ze se ti mira msti? :-) co jsi mu provedl?

m.s.
a jako myslite ze to budu vsechno cist? ;))....me je 18 :oP
tady se to mladejma jenom hemží.... já jsem stár 16 roků.